Foregone – Eerste 24 minuten

Foregone – Eerste 24 minuten

Twijfel je nog steeds over Foregone voor Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 24 minuten van het platformactie-spel bekijken.

Bescherm Calagan als zijn sterkste supersoldaat, voordat hij volledig wordt verteerd door de sluipende corruptie van de Harrow!

video

Over Foregone

Jaren na een verwoestende oorlog wordt de stad Calagan opnieuw belegerd door een allesvernietigende strijdmacht die bekend staat als de Eg. Als de sterkste supersoldaat van de stad is het aan jou om de oorsprong van de Harrow te onderzoeken en te voorkomen dat zijn gereanimeerde volgelingen je huis verwoesten. Maar de Eg wekt niet alleen de doden op, het haalt herinneringen op die beter vergeten kunnen worden.

Foregone is een snelle en vloeiende 2D-actieplatformer boordevol legendarische buit en verbluffende pixelkunst. Verzamel een arsenaal aan krachtige wapens en upgradebare vaardigheden, en gebruik ze vervolgens om te schieten en je een weg te banen door handgemaakte pixelomgevingen die een schat aan geheimen verbergen.

Ontrafel een meeslepend verhaal van spijt en samenzwering terwijl je je een weg baant door hordes vijanden en je missie uitvoert om Calagan te redden van totale vernietiging.

Foregone komt op 13 oktober 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 29,99 USD.

Ad