Foregone komt op 5 oktober 2020

Foregone komt op 5 oktober 2020

Ontwikkelaar Big Blue Bubble heeft bevestigd dat Foregone op 5 oktober 2020 op Nintendo Switch en andere consoles zal verschijnen.

Foregone ziet vloeiende gevechten en plunderaars-beloningen botsen in een episch platformavontuur – waar spelers vechten tegen de oprukkende corruptie van de Harrow!

video

Over Foregone

Snelle en vloeiende platformgame boordevol legendarische buit.

Jaren na een verwoestende oorlog wordt de stad Calagan opnieuw belegerd door een allesvernietigende kracht die bekend staat als de Harrow. Als de sterkste supersoldaat van de stad is het aan jou om de oorsprong van de Harrow te onderzoeken en te voorkomen dat de gereanimeerde volgelingen de wereld vernietigen die je gezworen hebt te beschermen. Maar de Harrow brengt niet alleen de doden tot leven – het dringt herinneringen op die beter vergeten kunnen worden.

Foregone is een snelle en vloeiende 2D-actieplatformer boordevol legendarische buit en verbluffende pixelkunst. Verzamel een arsenaal aan krachtige wapens en upgradevaardigheden, en gebruik ze vervolgens om je een weg te banen door met de hand vervaardigde pixelomgevingen die een schat aan geheimen verbergen. Ontrafel een meeslepend verhaal over spijt en samenzwering terwijl je je een weg baant door hordes vijanden en je missie uitvoert om Calagan te redden van totale vernietiging.

Belangrijkste kenmerken

  • Bevredigende combinatie van actieplatformer en plunderaar.
  • Verhalende gameplay.
  • Verzamel een arsenaal aan legendarische wapens.
  • Uitdagende vijanden en intense eindbaasgevechten.
  • Vertakkende vaardigheidsboom met aanpasbare vaardigheden.
  • Vloeiende 3D-naar-2D-pixelkunst en animatie.
Ad