Forever Entertainment – De verkoop van Panzer Dragoon Remake overtreft de verwachtingen

Forever Entertainment – De verkoop van Panzer Dragoon Remake overtreft de verwachtingen

De onlangs uitgebrachte Panzer Dragoon: Remake had niet de beste lancering, aangezien spelers meldden dat er enkele herstelbare problemen waren met de game.

Maar ondanks dat zei de CEO in het financiële verslag van Forever Entertainment over het eerste kwartaal dat de lancering van de game alle verwachtingen van het team overtrof.

CEO van Forever Entertainment

The premier of Panzer Dragoon: Remake has exceeded all our expectations

Panzer Dragoon: Remake is available right now on the Nintendo Switch eShop and a large patch is expected soon.

video

Over Panzer Dragoon Remake

Op een verre, eenzame planeet kom je twee draken tegen die ontwaken uit de oudheid. Gewapend met een dodelijk wapen uit het verleden en de begeleiding van je gepantserde blauwe draak, moet je je lot vervullen en voorkomen dat de prototypedraak de toren bereikt.

Belangrijkste kenmerken

  • Vlieg door zeven ongelooflijk realistische niveaus, variërend van tropische blauwe oceaansteden tot ingewikkelde ondergrondse ruïnes.
  • Vecht tegen de prototypedraak die samen verschijnt met kwaadaardige gigantische libellen, angstaanjagende wespen van mensenformaat, gigantische zandwormen en dodelijke vliegende slagschepen.
  • Aanval die vijanden van alle kanten snel en zonder genade nadert, met verbeterde 360-gradenbesturing en lock-on targeting.