Forgotton Anne – Fysieke release bevestigd

Forgotton Anne – Fysieke release bevestigd

Goed nieuws voor fans van Forgotton Anne – een fysieke release voor Nintendo Switch is bevestigd door ThroughLine Games.

Nog geen nieuws over een releasedatum, dus we zullen moeten wachten op de aankondiging van Limited Run Games.

Over Forgotton Anne

Stel je een plek voor waar alles wat verloren en vergeten is gaat; oud speelgoed, letters, sokken. The Forgotten Lands is een magische wereld die wordt bewoond door Forgotlings; levende zoekgeraakte objecten die ernaar verlangen te worden herinnerd.

Forgotton Anne is een naadloos filmisch avontuur met zinvolle verhalen vertellen en platformplatformen voor lichte puzzels. Jij bent Anne, de handhaver die orde houdt in de Vergeten Landen, terwijl ze op het punt staat een opstand te pletten die haar meester, Bonku, en zichzelf ervan zou kunnen weerhouden naar de menselijke wereld terug te keren …

video
play-rounded-fill

Kenmerken:

  • Ontdek een prachtig gerealiseerde wereld van verwondering gevuld met Forgotlings – charmante alledaagse voorwerpen tot leven gebracht, boordevol persoonlijkheid.
  • Ontdek de waarheid achter het aangrijpende conflict dat plaatsvindt tussen een hartstochtelijke heerser en meedogenloze rebellie.
  • Gebruik de kracht van Anima, de energie die het vergeten land brengt. Gebruik het om puzzels op te lossen en de ultieme controle over het leven van Forgotlings te krijgen.
  • Kies voorzichtig. Uw woorden en acties kunnen het verhaal dat verteld wordt veranderen dankzij een vertakt dialoogsysteem dat de kracht in uw handen plaatst.
  • Ren, spring en zweef terwijl je Anne traint om langs de weg naar huis te rennen en gebieden en vaardigheden te ontsluiten.
  • Geniet van met de hand geanimeerde beelden gemaakt met dezelfde traditionele technieken die je favoriete bewegende films tot leven brachten.
  • Dompel jezelf onder in een stijgende orkestrale score uitgevoerd door het Copenhagen Philharmonic Orchestra.