Forgotton Anne komende lente

Forgotton Anne komende lente

Op Studio Ghibli geïnspireerde videogame Forgotton Anne zal in de lente zijn weg vinden naar de Nintendo Switch.

We hebben nog een tijdje te wachten en als je verleid wordt door de actie-adventure-game, is deze momenteel beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

video

Over Forgotton Anne

Stel je een plek voor waar alles wat verloren en vergeten is gaat; oud speelgoed, letters, enkele sokken. The Forgotten Lands is een magische wereld die wordt bewoond door Forgotlings; wezens die zijn samengesteld uit zoekgeraakte objecten die ernaar verlangen opnieuw te worden onthouden.

Forgotton Anne is een naadloos filmisch avontuur met een focus op betekenisvolle verhalen vertellen en platformplatformen voor lichte puzzels. Jij bent Anne, de handhaver die de orde bewaart in de Vergeten Landen, terwijl ze op het punt staat een opstand te pletten die haar meester, Bonku, en haarzelf zou beletten terug te keren naar de menselijke wereld … “

Belangrijkste kenmerken:

Ontdek een prachtig gerealiseerde wereld van verwondering gevuld met Forgotlings – charmante alledaagse objecten tot leven gebracht, boordevol persoonlijkheid.
Ontdek de waarheid achter het aangrijpende conflict dat plaatsvindt tussen een hartstochtelijke heerser en meedogenloze rebellie.

Gebruik de kracht van Anima, de energie die het vergeten land brengt. Gebruik het om puzzels op te lossen en de ultieme controle te krijgen over het leven van Forgotlings.

Kies voorzichtig. Uw woorden en acties kunnen het verhaal dat verteld wordt veranderen dankzij een vertakt dialoogsysteem dat de kracht in uw handen plaatst.
Ren, spring en zweef terwijl je Anne naar huis probeert te begeleiden en onderweg gebieden en vaardigheden ontsluit.
Geniet van met de hand geanimeerde beelden gemaakt met dezelfde traditionele technieken die je favoriete bewegende films tot leven brachten.

Dompel jezelf onder in een stijgende orkestrale score uitgevoerd door het Copenhagen Philharmonic Orchestra.

Ad