Fortnite – 2 miljoen+ downloads

Fortnite – 2 miljoen+ downloads

Dinsdagavond maakte Nintendo bekend dat Fortnite verkrijgbaar zou komen die avond voor de Nintendo Switch. Onlangs maakte Nintendo de eerste cijfers bekend.

Populariteit Fortnite

Dat Fortnite erg populair was, wisten we. Dat de Nintendo Switch erg populair was, wisten we. We zien dit dat dan ook meer dan terug in de download cijfers van Fortnite op de Nintendo Switch. De grens van 2 miljoen downloads is in minder dan 24 uur namelijk al bereikt.

Een erg knappe prestatie waar Reggie Fils-Aime erg trots op is. Hij noemde deze cijfers het bewijs dat het concept van de Nintendo Switch simpelweg werkt.

Overal, wanneer dan ook

Mensen willen graag overal, wanneer ze maar willen aan de slag kunnen met hun videogames. Het mobiele aspect van de Nintendo Switch maakt dit als eerste console echt mogelijk

Overigens wil twee miljoen downloads niet meteen zeggen dat er ook twee miljoen (actieve) spelers zijn. Zowel Nintendo als Epic Games hebben nog niks bekend gemaakt over het aantal spelers van Fortnite. Mensen kunnen ook de game alleen nog maar gedownload hebben.

Ad