Fortnite bundel beschikbaar

Fortnite bundel beschikbaar

Een nieuwe Nintendo Switch-bundel is nu verkrijgbaar in winkels en biedt de beste waarde voor fans van Fortnite.

Het is de perfecte manier voor nieuwkomers (en superfans) om te skydiven in de wereld van Fortnite en de consoleversie van het wereldwijde fenomeen altijd en overal te spelen.

De Fortnite-bundel

De Nintendo Switch: Fortnite – Double Helix-bundel is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van $ 299,99 en omvat het Nintendo Switch-systeem, de Fortnite-game (die gratis te downloaden is) en $ 45 aan unieke Fortnite-goodies, waaronder:

  • 1x unieke Double Helix Outfit
  • 1x unieke Telemetry Back Bling
  • 1x unieke Pinpoint houweel
  • 1x unieke Rotor Glider
  • 1.000 V-Bucks (in-game Fortnite-valuta)

De 1000 V-Bucks kunnen worden gebruikt om andere in-game items te kopen en zijn voldoende om in te ruilen voor een nieuw uitgebrachte Season 6 Battle Pass, die je toegang zal geven tot nog meer coole in-game-spullen zoals nieuwe outfits, nieuwe uitdagingen en huisdieren.

video
play-rounded-fill

Fortnite voor Nintendo Switch

Nintendo Switch is het enige platform waarmee je de volledige console-ervaring van Fortnite overal mee naar toe kunt nemen. Het systeem is geweldig voor het spelen van Fortnite met vrienden op feestjes, tijdens het woon-werkverkeer of zelfs thuis op de tv.

En met beloningen die uniek zijn voor deze bundel, is er geen betere deal voor de Fortnite- en Nintendo-fans in je leven.