Fortnite Chapter 2 Season 7 – Superman en Rick en Morty crossovers

Fortnite Chapter 2 Season 7 – Superman en Rick en Morty crossovers

Epic Games heeft een nieuwe trailer voor het volgende seizoen van Fortnite gepubliceerd, waarin wordt gesuggereerd dat er mogelijk nieuwe cross-overs naar de game komen.

Het seizoen heet ‘Invasion’ en zal een mysterieus buitenaards leger inhouden dat het eiland aanvalt.

video
play-rounded-fill

In de trailer is te zien hoe Rick Sanchez van Rick and Morty en Clark Kent/Superman reageren op het evenement en onthullen dat ze zullen oversteken met de populaire Battle Royale-shooter. Zoals beschreven in een apart officieel nieuwsbericht, lijkt het erop dat de personages zullen worden ontgrendeld als onderdeel van de nieuwe Battle Pass van seizoen 7.

Nieuwe Fortnite Battle Pass voor Hoofdstuk 2 Seizoen 7

Vecht in een kosmische oorlog in Fortnite Hoofdstuk 2 Seizoen 7: Invasion. Buitenaardse troepen zijn het eiland binnengedrongen terwijl Doctor Slone de IO-troepen tegen hen leidt. Stort je in de strijd door de technologie van beide partijen te gebruiken: ontvoer je vijanden in een vliegende schotel, schiet vijanden neer met de Rail Gun, creëer je eigen Alien in de Battle Pass en meer. Naarmate het seizoen vordert en de oorlog escaleert, worden nieuwe wapens ingezet en wordt het slagveld opgeschud. De strijd om het eiland begint nu.

Terwijl de strijd woedt, werk je samen met Guggimon, Rick Sanchez, Kymera en meer in de strijd om het eiland.

Speel Fortnite Battle Royale, de volledig gratis PvP-modus voor 100 spelers. Een gigantische kaart, een gevechtsbus, de laatste die overeind blijft, wint. ESRB-beoordeling: tiener met geweld.

Ad