Fortnite Chapter 2 Seizoen 6 is nu live

Fortnite Chapter 2 Seizoen 6 is nu live

Fortnite Chapter 2 Seizoen 6 is nu live en daarmee komen dieren, knutselen, Lara Croft, Raven en meer.

Ja, dieren zwerven nu door de wildernis en sommige zijn onschadelijk zoals kippen enz. terwijl sommige roofdieren zijn zoals wolven. Er is ook een nieuw crafting-systeem in seizoen 6 waarmee je de verschillende dierendelen waarop je hebt gejaagd, kunt gebruiken in combinatie met de technologie die je hebt gevonden om nieuwe wapens te bouwen.

Meer personages

Degenen onder jullie die de Battle Pass kopen, kunnen in de toekomst nieuwe personages krijgen, zoals Lara Croft, Raven van Teen Titans en blijkbaar de Braziliaanse voetbalster Neymar.

Omarm je wilde kant in Fortnite Hoofdstuk 2 Seizoen 6: Primal.

In de nasleep van de nulcrisis is het nulpunt onder controle gehouden, maar niet zonder de werkelijkheid in het proces te laten instorten. Een mysterieus pulsschot vanaf de nieuw gevormde Spire die een natuurlijk evenwicht op het eiland herstelt.

In je strijd om te overleven, doorkruis je oer-slagvelden, jaag je op dieren in het wild voor voedsel en maak je onderweg wapens. Het eiland is in het wild gegroeid. Jij ook.

Fortnite Chapter 2 – Season 6 Battle Pass

Koop de Battle Pass van seizoen 6 en ren wild door primitieve landschappen met Lara Croft, Teen Titans ’Raven en meer.

Spring erin om als laatste te staan ​​in de gratis Battle Royale voor 100 spelers. Bouw enorme forten. Wees je tegenstanders te slim af. Verdien je overwinning. Vorm online een team met vrienden in dezelfde kamer of over de hele wereld!

BOUWEN EN VERNIETIGEN – Geef vorm aan het slagveld door je eigen dekking te bouwen. Tegenstander die zich achter een muur verstopt? Haal hun dekking tevoorschijn om de voorsprong te krijgen.

GEAR UP – Stap aan boord van de Battle Bus en ga naar je favoriete zone. Verzamel middelen, verzamel uitrusting en vecht tegen je tegenstanders!

SQUAD MET VRIENDEN – Werk online samen met je vrienden over de hele wereld of in dezelfde kamer!

WEKELIJKSE UPDATES & EVENEMENTEN – Updates zorgen voor constant plezier met nieuwe gameplay-modi, outfits, wapens en items.