Fortnite – Er komt geen bouwmodus

Fortnite – Er komt geen bouwmodus

Epic Games Fortnite’s populariteit vertoont geen tekenen van vertraging en het lijkt erop dat het bedrijf eindelijk naar de schare fans luistert omdat ze een zogenaamde no build-modus willen implementeren.

Te bouwen of niet te bouwen

Degenen onder jullie die gefrustreerd raken door de ongelooflijke snelheid en efficiëntie van sommige bouwers, zullen blij zijn met het nieuws. Natuurlijk blijft bouwen een groot deel van het spel, maar het lijkt erop dat je kunt kiezen of je een bouwmodus wilt spelen of je alleen wilt concentreren op die uiterst belangrijke vuurgevechten.

Over Fortnite

Vorm een ​​team en speel de #1 Battle Royale-game!

Het eiland dat je ooit kende, is op zijn kop gezet… letterlijk. Stap voet op het nieuwe eiland en verken elke hoek van een onontdekte wereld in Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 1: Flipped.

Zwaai door de iconische Daily Bugle of glijd naar Sanctuary, de thuisbasis van The Foundation en The Seven. Sluit je aan bij The Seven terwijl ze zich voorbereiden op een dreigende oorlog tegen de Imagined Order in een ooit bevroren landschap vol nieuwe POI’s en gevaarlijke nieuwe weersomstandigheden om je vaardigheden te testen. Verdien daarnaast meer XP dan Battle Royale om je Battle Pass te verhogen en Spider-Man, The Foundation en alle nieuwe Battle Pass-cosmetica te ontgrendelen.

Tot ziens aan de andere kant!

Spring erin om als laatste overeind te blijven in de gratis Battle Royale voor 100 spelers. Bouw enorme forten. Wees je tegenstanders te slim af. Verdien je overwinning. Vorm samen online een team met vrienden in dezelfde kamer of over de hele wereld!

  • BUILD & DESTROY – Vorm het slagveld door je eigen dekking te bouwen. Tegenstander verstopt achter een muur? Schakel hun dekking uit om het voordeel te krijgen.
  • UITSCHAKELEN – Stap aan boord van de gevechtsbus en ga naar je favoriete zone. Verzamel middelen, verzamel uitrusting en vecht tegen je tegenstanders!
  • SQUAD UP MET VRIENDEN – Werk online samen met je vrienden over de hele wereld of in dezelfde kamer!
  • WEKELIJKSE UPDATES EN EVENEMENTEN – Updates zorgen voortdurend voor plezier met nieuwe gameplay-modi, outfits, wapens en items.
Ad