Fortnite – Impostors mode live

Fortnite – Impostors mode live

Epic Games heeft een nieuwe modus voor Fortnite aangekondigd en het zal vertrouwd aanvoelen voor fans van een ander populair multiplayer-spel, Among Us.

Fortnite Imposters ziet spelers splitsen met wat behoud van The Bridge en twee Imposters zijn erop uit om ze omver te werpen. Zoals de Fortnite-blog zegt, ligt het lot van The Bridge in jouw handen.

video

Epic Games over Impostors mode

Work together to root out anyone masquerading as a fellow Agent, but trust nobody completely — anyone could be an Impostor. If you find a fellow Agent’s eliminated fragment, report it! Everyone will be teleported to The Bridge where you can inform Agents who you suspect might have betrayed the IO and vote them out.

Doel van Impostors mode

Het doel van de Impostors is simpel: schakel voldoende agenten uit om de controle over The Bridge over te nemen voordat ze ontdekt worden. Je hebt genoeg tools in huis om onderweg chaos te zaaien.

  • Opdrachten uitschakelen: de voortgang van alle opdrachten tijdelijk bevriezen, waardoor je kostbare tijd wint.
  • Spelers teleporteren – Verplaats alle agenten en bedriegers naar een andere plek op The Bridge en verberg je sporen.
  • Peely-feestje – Alle agenten en bedriegers lijken een korte tijd op Peely, zodat je opgaat in de menigte!

Spelers kunnen in de rij staan ​​met elke groepsgrootte en alle resterende slots worden gevuld. Om de gameplay eerlijk en leuk te houden, is openbare voicechat uitgeschakeld in Impostors, maar je kunt nog steeds praten in partychat; gebruik Emotes en het Quick Chat-menu om met alle spelers te communiceren.

Wil je alleen met je vriendengroep spelen?

Selecteer de optie ‘Privé’ wanneer je in de rij staat voor Impostors en slechts vier spelers in je groep kunnen hun eigen aangepaste game starten, maar voor de beste ervaring raden we 10 spelers aan. Als je een spel begint met in totaal vier tot zeven spelers, heb je maar één bedrieger, terwijl acht of meer spelers twee bedriegers hebben. U kunt ook uw feestinstellingen wijzigen door het tandwielpictogram in uw vriendenlijst te selecteren om:

  • beperk anderen om deel te nemen aan uw feest tot alleen mensen die u uitnodigt (privé).
  • beperk je feest tot je vrienden, en hun vrienden kunnen deelnemen zonder uitnodiging (alleen vrienden). Laat iedereen lid worden van je groep (openbaar).

Soms moet je een discussie forceren om in te checken bij andere agenten en de infiltratie van de bedrieger te bespreken. Discussies kunnen worden opgeroepen door een uitgeschakelde agent te vinden en deze te melden of door te communiceren met het discussiepaneel in de centrale kamer van The Bridge. Tijdens discussies kunnen agenten en bedriegers informatie met elkaar delen via Emotes en een gloednieuw Quick Chat-menu, contextuele vragen stellen over wie wat aan het doen was en verdachte kandidaten beschuldigen van uitzetting.

Aan het einde van elke discussie stemmen agenten en bedriegers om ofwel iemand uit The Bridge te verwijderen of hun stem voor die discussie over te slaan. Denk goed na over de beschuldigingen en bezwaren van anderen: als de weggestemde persoon eigenlijk een agent was, dan zijn bedriegers een stap dichter bij het elimineren van iedereen. Soms is niet stemmen de beste optie.

De Brug is het knooppunt van de kracht van de Verbeelde Orde. Met gevaar om elke hoek en de faciliteit onder constante bedreiging – vertrouw niemand.

Het lot van The Bridge ligt in jouw handen. Bekijk Fortnite Impostors en doe voor een beperkte tijd mee aan de Fortnite Impostors Trials en maak kans op een speciale Spray, Emoticon en Wrap!

Speel Fortnite Battle Royale, de volledig gratis PvP-modus voor 100 spelers. Een gigantische kaart, een gevechtsbus, de laatste die overeind blijft, wint. ESRB-beoordeling: tiener met geweld.