Fortnite – Resident Evil Chris Redfield en Jill Valentine kostuums beschikbaar

Fortnite – Resident Evil Chris Redfield en Jill Valentine kostuums beschikbaar

Nieuwe kostuums op basis van Chris Redfield en Jill Valentine van Resident Evil zijn nu beschikbaar in de itemwinkel van Fortnite. Dit omvat outfits die zijn gebaseerd op hun oorspronkelijke uiterlijk in de eerste Resident Evil-game, evenals varianten met hun uiterlijk uit respectievelijk Resident Evil Village en Resident Evil 3 Remake.

Na talloze verschrikkingen in het Spencer Mansion en daarbuiten te hebben overleefd, heeft S.T.A.R.S. veteranen Chris Redfield en Jill Valentine bevinden zich op het eiland om het op te nemen tegen The Sideways’ Cube Monsters. Houd Cube Monsters (en je tegenstanders) tegen alsof je leven ervan afhangt met de S.T.A.R.S. Team Set, nu verkrijgbaar in de Fortnite Item Shop!

video
play-rounded-fill

DE S.T.A.R.S. TEAMSET ONDERZOCHT

Of je nu Cube Monsters neerhaalt of IO-labs bestormt, stop het kwaad in zijn sporen als keienliefhebber Chris Redfield en de ‘meester van het ontgrendelen’ Jill Valentine. De Chris Redfield-outfit wordt geleverd met de alt Hound Wolf Squad-stijl, gebaseerd op zijn botsing in een besneeuwd dorp, en de Jill Valentine-outfit wordt geleverd met de alt Raccoon City-stijl, gebaseerd op haar wanhopige ontsnapping aan een meedogenloze achtervolger.

Fortnite S.T.A.R.S. Teamset Chris Redfield en Jill Valentine

Andere items die je in de inventarisruimten van je Locker kunt bewaren? Vers uit de Arklay Mountains, trek de Green Herb Back Bling aan (met de alt Red Herb en Blue Herb Styles), neem je typemachine mee met de Saving Keystrokes Back Bling, pronk met de HOT DOGGER Pickaxe (door paraplu ontwikkelde anti- biowapenmes), en zwaai met wat ooit tot het kwaad behoorde: de Stun Rod Pickaxe.

Als het woord ‘umbrella’ je alleen maar aan slechte dingen doet denken, draai dat dan om met de Brolly Stroll-emote:

video
play-rounded-fill

Spelers hebben de mogelijkheid om de Chris Redfield Outfit, Jill Valentine Outfit, Green Herb Back Bling (inclusief alt Styles) en Saving Keystroke Back Bling te kopen in de S.T.A.R.S. Teambundel, en spelers hebben ook de optie om de HOT DOGGER-houweel, Stun Rod-houweel en Brolly Stroll-emote te kopen in de S.T.A.R.S. Teamuitrusting-bundel.

Ad