Fortnite: The Last Laugh Bundle aangekondigd

Fortnite: The Last Laugh Bundle aangekondigd

Epic Games heeft een nieuwe bundel voor de game onthuld, die op 17 november 2020 digitaal en fysiek wordt gelanceerd voor Nintendo Switch en andere platforms.

De bundel kost $ 29,99 en bevat de volgende items op basis van DC-personages Joker en Poison Ivy, plus het ‘Midas Rex’-kostuum:

  • 1.000 V-Bucks
  • Drie outfits: The Joker, Poison Ivy en Midas Rex
  • Drie back-blings: Laugh Riot (reactief), Back Bloom en Midas Crest
  • Vier pikhouwelen: Bad Joke, The Joker’s Revenge, Ivy Axe en Kingmaker
  • Kies een kaartemote

The Last Laugh-bundel

Na de terugkeer van Batman, Catwoman en Harley Quinn naar Fortnite, moeten we het Bat-signaal opnieuw laten schijnen voor groot nieuws dit najaar!

Batmans archnemesis, The Joker, arriveert in Fortnite via The Last Laugh Bundle die op 17 november uitkomt. Bekijk alle aanbiedingen van The Joker, waaronder The Joker Outfit, Laugh Riot Back Bling, Bad Joke Pickaxe, The Joker’s Revenge Pickaxe en de Kies een kaartemote.

The Joker, een meesterbrein van chaos, wordt vergezeld door oude en nieuwe tegenstanders. Gotham City’s florale femme fatale Poison Ivy is klaar om haar wortels op het eiland te planten, terwijl Midas terugkeert met de nieuwe Midas Rex-outfit.

De Last Laugh-bundel is beschikbaar voor digitale of fysieke aankoop en bevat 1000 V-Bucks. De winkelversie is beschikbaar op PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Het komt ook op tijd aan voor de release van de volgende generatie consoles voor PlayStation 5 en Xbox Series X.

Voor spelers op mobiele en pc-platforms: wij hebben u gedekt. We zullen delen hoe u binnenkort de Fortnite: The Last Laugh-bundel kunt kopen.

Ad