Fortnite X Pac-Man samenwerking aangekondigd

Fortnite X Pac-Man samenwerking aangekondigd

Bandai Namco heeft aangekondigd dat volgende maand een samenwerking tussen Pac-Man en Epic Games Fortnite wordt uitgebracht.

De samenwerking zal naar verluidt goederen bevatten met een “Pac-Man-vibe” in Fortnite als onderdeel van de voortdurende viering van de verjaardag van Pac-42e Man. Op het moment van schrijven is bekend dat de samenwerking pas op 2 juni 2022 van start gaat, zonder precieze details over het geleverde crossover-materiaal.

Epic Games heeft ervoor gekozen om samen te werken aan de online games “Fortnite” en “Pac-Man” die door hen worden verkocht en geleverd! Items met het thema “Pac-Man” worden getoond.

Samenwerkingen en meer samenwerkingen

Vorige week werd er een Robocop-skin in de game geïntroduceerd, waarmee spelers zich kunnen verkleden als de klassieke actieheld uit de jaren 80. Eerder deze maand introduceerde de game een aantal Star Wars-skins en accessoires die voorheen voor een korte periode beschikbaar waren.

Ondertussen werd vorige maand een verscheidenheid aan kleding en andere dingen op basis van de iconische hiphopgroep de Wu-Tang Clan in de game geïntroduceerd.

En ook Fortnite-gebruikers vieren de laatste tijd de beslissing van Epic Games om de modus ‘Zero Build’ permanent te maken.