Fossil Hunters launch trailer

Fossil Hunters launch trailer

Fossil Hunters is uitgekomen voor de Nintendo Switch en de release wordt gevierd met een gloednieuwe trailer!

video
play-rounded-fill

Over Fossil Hunters

In Fossil Hunters speel je een avontuurlijke fossielenjager die naar een gebied is afgerezen om de mooiste fossielen te vinden. Je graaft in de grond om onderdelen te vinden, deze onderdelen moet je vervolgens verbinden om hele skeletten samen te stellen. Tijdens het graven moet je oppassen voor instortingen, monsters en valstrikken. 

Je bent een avontuurlijke Fossil Hunter die naar een afgelegen, mysterieuze opgravingssite is gereisd om de meest ongelooflijke fossielen te ontdekken die de wereld ooit heeft gezien! Ontdek en assembleer je eigen fossiele creaties en vermijd grotten, monsters en vallen terwijl je spannende ondergrondse omgevingen verkent. Vind geheimen, schatten en meer terwijl je aanwijzingen ontdekt over de verblijfplaats van de fossielenjagers die je te wachten stonden.

Vind fossiele blokken door door aarde te graven en ze aan elkaar te verbinden om een ​​compleet skelet te creëren. Afhankelijk van het soort vuil en de omgeving waarin je graaft, kun je verschillende fossielen vinden. Door zeldzame stukjes te gebruiken, je fossielen te reinigen of enorme skeletten te maken, kun je meer waardevolle creaties maken, maar kies je hoeveel stukken je wilt assembleren en in welke volgorde.

Voltooi specifieke fossiele schema’s om het pad van de wetenschap te vervolgen en verder te gaan in de aarde, waar je unieke wezens en spectaculaire nieuwe gebieden zult tegenkomen terwijl je je inspant om de bodem van de grotten te bereiken.

Kenmerken:

  • Met een modulair fossiel systeem kun je alles bouwen zoals je wilt
  • Speel met maximaal 3 andere vrienden in hectische drop-in / drop-out lokale co-op
  • Verzamel meer dan 150 notities, artefacten en schetsen om je veldjournaal te vullen
  • 30 handgemaakte levels met nieuwe fossielen, geheimen en power-ups om te ontdekken
  • Speel als een van de 4 unieke Fossil Hunters met meerdere kleurvariaties
  • Weelderige, volledig orkestrale soundtrack
Ad