Freddi Fish 3: The Case Of The Stolen Conch Shell – Eerste 21 minuten

Freddi Fish 3: The Case Of The Stolen Conch Shell – Eerste 21 minuten

Ben je van plan om Freddi Fish 3: The Case of the Stolen Conch Shell op de Nintendo Switch te spelen? Je kunt nu de eerste 21 minuten van de point-and-click-klassieker in actie zien dankzij Nintendo Players.

Freddi Fish 3: The Case Of The Stolen Conch Shell volgt Freddi en haar metgezel Luther terwijl ze op zoek gaan naar een gestolen schelp voordat een festival begint!

video

Over Freddi Fish 3: The Case Of The Stolen Conch Shell

De Grote Conch Shell is gestolen en het is aan Freddi Fish en Luther om de dader te pakken te krijgen!

Alles gaat goed met hun tropische vakantie, totdat onze vinnige vrienden beseffen dat de Grote Conch Shell ontbreekt! Oom Blenny kan het Founder’s Day Festival pas openen als de aangekondigde hoorn is teruggevonden! Je kind zal samen met Freddi Fish en Luther oude ruïnes verkennen, spelletjes spelen tijdens een leuk carnaval en zelfs een gezonken vliegtuig ontdekken terwijl ze op zoek zijn naar aanwijzingen en avontuur vinden.

Rosy Pearl, Pierre de kleermaker en Nadine de narwal zijn slechts enkele van de leuke nieuwe vrienden die ze zullen ontmoeten als ze Old Snoggy’s snuffelaar volgen door dit tropische paradijs. Uiteindelijk is het aan je kind om de aanwijzingen bij elkaar te zoeken en erachter te komen wie verantwoordelijk is voor deze onderwaterkapper!

  • Speel steeds opnieuw – er wachten nieuwe aanwijzingen, nieuwe locaties en nieuwe boosdoeners!
  • Klikpunten onthullen honderden en honderden verborgen verrassingen.
  • Zing liedjes, speel spelletjes, kijk naar een luau en maak je eigen melodieën.
  • Geen tijd? Sla het spel op en voltooi het later.

De Nintendo Switch eShop heeft nu Freddi Fish 3: The Case Of The Stolen Conch Shell voor $ 14,99 USD.

Ad