Free-To-Play Dragon Ball Xenoverse 2 Lite – Deze zomer in Japan

Free-To-Play Dragon Ball Xenoverse 2 Lite – Deze zomer in Japan

Een volledig gratis gelegenheid om Dragon Ball Xenoverse 2 te ervaren lijkt zijn weg te vinden naar Nintendo-fans!

Het nieuwste nummer van V-Jump onthulde blijkbaar dat Dragon Ball Xenoverse 2 Lite deze zomer zijn weg naar Nintendo Switch zal vinden in Japan. Dit is in wezen een gratis demo van het spel, en het zal een mooie bemonstering bevatten van wat het volledige spel te bieden heeft.

Dragon Ball Xenoverse 2 Lite

  • Speel vijf afleveringen van verhalen – “Raditz’s Attack”, “The Saiyan Threat”, “Ruckus on Planet Namek”, “The Ginyu Force Strikes” en “The Galactic Emperor” – uit het hoofdspel.
  • Neem deel aan online gevechten en online missies – met de optie om te spelen tegen spelers met de volledige versie van het spel (online evenementen en expertmissies blijven exclusief voor eigenaren van het volledige spel).
  • Speel in Hero Colosseum-modus, met alle inhoud en online wedstrijden.
  • Bovendien kunnen spelers opgeslagen gegevens van de “Lite” -versie overzetten naar de volledige game als ze ervoor kiezen om de volledige versie van Dragon Ball Xenoverse 2 te kopen.

Dit is zeker een geweldige manier om een ​​aantal Switch-eigenaren aan te trekken om hun tenen in het spel te steken! Het is niet bekend of deze Lite-versie ook naar de VS en Europa op weg is op dit moment.