Freedom Planet 2 verschijnt in het voorjaar van 2022

Freedom Planet 2 verschijnt in het voorjaar van 2022

Galaxy Trail, ontwikkelaar van 2D-platformgame Freedom Planet, heeft aangekondigd wanneer fans het volwaardige vervolg op de goed ontvangen originele Freedom Planet kunnen verwachten.

Freedom Planet 2 staat gepland voor de lente van 2022. Het kan duidelijk zijn dat het tegen die tijd wordt uitgesteld, maar het team houdt vast aan volgend voorjaar om de game op meerdere platformen te lanceren.

Het team heeft ook een herziene trailer voor de game geüpload met een paar nieuwe clips en ook de nieuwe wereldkaart van de game. Ter ere van ons optreden op IndieLand 2021 hebben we onze trailer voor 2019 vernieuwd met bijgewerkte gameplay-opnames, waaronder de prachtige nieuwe wereldkaarten van Tyson Tan!

video

Over Freedom Planet 2

Sluit je aan bij de helden van Avalice terwijl ze hun grootste uitdaging tot nu toe aangaan! Een oude terreur is opgedoken uit de diepten van de oceaan. Merga, een waterdraak uit de oudste en dodelijkste oorlog van Avalice, is bevrijd uit haar kristallen gevangenis als gevolg van de vernietiging van de Kingdom Stone.

Oorlog is weer op handen, maar deze keer zijn de helden verdeeld. Zullen de meisjes eensgezind staan ​​als Bakunawa opstaat, terwijl vriendschappen op de proef worden gesteld?

Kenmerken

  • Vier speelbare personages vanaf het begin beschikbaar, elk met haar eigen unieke vechtstijl: Lilac the Dragon Girl (Speed ​​Type), Carol the Wildcat (Brawler Type), Milla the Hound (Explorer Type) en Neera the Frost Knight ( Vermogenstype).
  • Verken de wereld van Avalice in de Adventure-modus. Reis door een uitgestrekte wereldkaart vol schatten, oriëntatiepunten en meer dan 100 unieke NPC’s voor dieren om mee te communiceren en te catalogiseren.
  • Duik direct in de actie met de klassieke modus. Een gestroomlijnd navigatiescherm geeft je snel toegang tot podia en andere belangrijke functies zonder dat je hoeft te reizen.
  • Test je vechtvaardigheden in de Battlesphere-arena. Eenmaal bereikt, biedt de Battlesphere een verscheidenheid aan uitdagingen met vijanden en bazen die je eerder bent tegengekomen, samen met gloednieuwe verrassingen!
  • Weer vijandelijke aanvallen af ​​met de nieuwe bewakerknop. Als timing niet jouw ding is, bestaat er een Auto Guard-item in het spel dat ervoor zorgt dat je personage indien mogelijk automatisch beschermt tegen aanvallen.
  • Een nieuw Revival-systeem geeft je de kans om de overwinning te behalen tijdens zeer hechte gevechten. Gebruik het verstandig – het kost een voorraad en nog een keer slaan zal je weer knock-out slaan!
  • Versterk je heldin met aanpasbare drankjes. Verzamel en mix een regenboog van ingrediënten die haar vitaliteit op verschillende manieren stimuleren, zoals het verhogen van haar voorraad, de duurzaamheid van het schild, aanvalskracht, snelheid en meer.
  • Verander de regels met een groot aantal uitrustingsitems. Amuletten en Charms zorgen voor nuttige effecten, terwijl Brave Stones de strijd moeilijker maken in ruil voor bonuskristallen.