Freedom Planet release aankondigings trailer

Freedom Planet release aankondigings trailer

Marvelous Games, de Europese uitgever van de Nintendo Switch-versie van Freedom Planet, heeft een release aankondigings trailer voor de Nintendo Switch uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over de release

De game zal op 30 augustus digitaal worden uitgebracht in de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99 / € 14,99 / £ 12,99. Tot nu toe is er nog geen woord over een fysieke vrijlating gegeven.

Over Freedom Planet

Vecht je een weg door de hemelse wereld van Avalice, waar katten groen zijn, motorfietsen op muren rijden en monster meisjes triomferen in de strijd! Freedom Planet is een cartoonachtig, gevechtsgebaseerd platformavontuur waarin een spunky dragonoid en haar vrienden worden geplaatst tegen een buitenaardse aanvalskracht.

Als Lilac kun je vijanden met je haar slaan of de Dragon Boost gebruiken om met hoge snelheid als een komeet door de lucht te vliegen.

Als Carol kun je door vijanden breken met een vlaag van stoten en trappen of een motorfiets oproepen waarmee je langs muren en plafonds kunt rijden.

Als Milla kun je blokken oproepen om vijanden te verslaan of hun aanvallen terug te reflecteren met een psychisch schild.

Help Lilac en vrienden hun wereld te redden van de oorlog in een meeslepende Adventure-modus met volledig stemhebbende tussenfilmpjes, of sla de fluff over en speel elke fase op volgorde met de Classic-modus. Heb jij het in je om Avalice te redden van de toorn van Lord Brevon en zijn robotachtige handlangers?