Frogun Encore: Een op zichzelf staand vervolg op de Retro-Collectathon

Frogun Encore: Een op zichzelf staand vervolg op de Retro-Collectathon

Ga met Renata en Jake mee op een fantastische terugkeer naar retrogaming in Frogun Encore! Deze charmante game uit het PlayStation/Nintendo 64-tijdperk bevat een op zichzelf staand vervolg op de originele Frogun, met nieuwe spelmechanismen, uitgebreide bewegingsset en lokaal coöperatief spel. Verken verschillende regio’s, ontdek geheime technologie en versla bazen samen met een vriend of familielid.

video
play-rounded-fill

Over Frogun Encore

Ben je klaar om de nostalgie van retrogamen opnieuw te beleven? Zoek niet verder dan Frogun Encore, het charmante spel in PlayStation / Nintendo 64-stijl, ontwikkeld door Molegato en uitgegeven door Top Hat Studios. De game is een op zichzelf staand vervolg op de originele Frogun en bevat nieuwe spelmechanismen, een uitgebreide reeks bewegingen en lokaal coöperatief spel voor een unieke en boeiende ervaring.

De wereld van Frogun Encore

Frogun Encore vangt de low-poly vibe en retro charme van klassiek gamen, met een vernieuwde twist. Spelers gaan samen met Renata en haar beste vriend, de pratende kikkergeweer Jake, op een missie om het plan van generaal Fluff om Beëlzebub terug te brengen, te stoppen. De game biedt verschillende regio’s om te verkennen, waaronder Mosquia, Sandalia en Yushi, elk met zijn eigen reeks uitdagingen en verzamelobjecten.

In Frogun Encore hebben spelers een uitgebreide reeks bewegingen, waardoor ze van kabelbanen kunnen katapulteren, dubbel kunnen springen en zichzelf naar de hemel kunnen lanceren door vastgegrepen vijanden en objecten naar beneden te schieten. Vliegend in het nieuwe vliegtuig van Hatter, ontdekken spelers de wereld achter de ruïnes van de Tempel van Beëlzebub, terwijl ze oude vrienden tegenkomen en hoeden van hen kopen in plaats van Hatter.

De avonturen van Renata en Jake

Frogun Encore biedt een coöp-verhaalmodus en lokaal coöperatief spelen voor een meeslepende ervaring met vrienden en familie. Renata en Jake zijn allemaal volwassen geworden en hebben de kneepjes van het vak geleerd. Stuiter tegen elkaars hoofden, race naar het einde of werk samen om onderweg alle schatten te bemachtigen en samen eindbazen te verslaan. Met dubbele moeite, wat voor dwaasheid ga je uit in de fotomodus?

Verzamelobjecten zijn een belangrijk aandachtspunt van Frogun Encore, waarbij elk niveau tot de nok gevuld is met munten, dagboekaantekeningen en beloningsemblemen. Stel je vaardigheden op de proef om de beloningsemblemen te ontvangen en nieuwe cosmetische hoeden en kostuums te ontgrendelen. Zowel nieuwe als terugkerende spelers kunnen hun tanden zetten in de uitdagingen en rijkdom aan content die de game te bieden heeft.

Frogun Encore-uitdagingen

Frogun Encore biedt verschillende uitdagingen voor spelers om te voltooien, waaronder baasgevechten en vaardigheidstests. Het spel is gemakkelijk op te pakken en te spelen, maar spelers moeten de nieuwe bewegingen onder de knie krijgen om alle uitdagingen aan te gaan en alle beloningen vrij te spelen. Tips voor het voltooien van de uitdagingen en het verzamelen van alle items die beschikbaar zijn in Frogun Encore zijn beschikbaar om spelers op hun reis te helpen.

Conclusie

Frogun Encore is een ribbitin’ terugkeer naar retro gaming, met een unieke en boeiende ervaring die de charme van klassiek gamen vastlegt. Met een uitgebreide verplaatsingsset, lokaal coöperatief spel en een focus op verzamelobjecten, biedt Frogun Encore een schat aan content voor zowel nieuwe als terugkerende spelers. Maak je klaar om de wereld van Frogun Encore te verkennen en sluit je aan bij Renata en Jake op hun missie om het plan van generaal Fluff om Beëlzebub terug te brengen te stoppen.

Veelgestelde vragen
 • V: Is Frogun Encore een direct vervolg op de originele Frogun?
  • A: Ja, Frogun Encore is een direct vervolg op de 3D-platformgame Frogun uit 2022.
 • V: Op welke platformen is Frogun Encore beschikbaar?
  • A: Frogun Encore staat gepland voor release in de zomer van 2023 voor Switch en andere platforms.
 • V: Is multiplayer beschikbaar in Frogun Encore?
  • A: Ja, Frogun Encore biedt lokale coöperatieve spelmodus voor de hoofdverhaalspelmodus, waardoor spelers op elk moment tijdens een level kunnen inspringen.
 • V: Kan ik Frogun Encore spelen als ik de originele Frogun niet heb gespeeld?
  • A: Ja, het kennen van de originele Frogun is geen noodzaak om van Frogun Encore te kunnen genieten.
 • V: Wat voor uitdagingen zijn er beschikbaar in Frogun Encore?
  • A: Frogun Encore biedt verschillende uitdagingen, waaronder baasgevechten en vaardigheidstests. Tips voor het voltooien van de uitdagingen en het ontgrendelen van alle beloningen zijn beschikbaar om spelers op hun reis te helpen.