Frogun komt spoedig

Frogun komt spoedig

De releasedatum voor Frogun voor Nintendo Switch is bekendgemaakt door uitgever Top Hat Studios en ontwikkelaar Molegato. Deze schattige platformgame in retrostijl met een pistool met kikkerthema is vanaf 2 augustus beschikbaar op Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Frogun

Renata wordt door haar ontdekkingsreiziger-ouders achtergelaten in het basiskamp in Frogun terwijl ze op excursie gaan naar de ruïnes van Beëlzebub. Wanneer ze op onverklaarbare wijze verdwijnen, moet Renata op reddingsexpeditie gaan met hun meest recente creatie, de Frogun, een intelligent, kikkervormig grijpwerktuig. Spelers gaan met Renata en haar beste vriend, de titulaire Frogun, door een wereld die rijk is aan diepte, verzamelobjecten, puzzels en levendige scherpe pixelbeelden.

Je gaat op zoek naar rijkdom, vermijdt verraderlijke gevaren en vecht tegen tegenstanders en moeilijke eindbazen terwijl je door magische jungleruïnes, donkere diepten, ijskoude sneeuwtoppen en verzengende lavamoerassen reist.

Ontdek onontdekte mysteries, verzamelobjecten en in-game prestaties, evenals notities die zijn achtergelaten door piraten, rovers en eerdere ontdekkingsreizigers van de ruïnes, in honderden niveaus verspreid over talloze wonderbaarlijke themawerelden. De munten van Frogun kunnen worden geruild voor het ontgrendelen van cosmetica en blikken achter de schermen om verzamelaars te belonen. Nadat het spel voor 100 procent is voltooid, kunnen spelers een tijdritmodus voor experts ontgrendelen, die een reeks pro-tijden geeft om te overtreffen voor elk niveau en de droom van een snelheidsloper zou moeten zijn, evenals een speciale snelheidsmodus voor bonussen.</ p>

Kenmerken

  • In een eigentijdse interpretatie van de traditionele 3D-platformgame-stijl uit de jaren 90 kun je kleurrijke levels verkennen die bestaan ​​uit knapperige, gepixelde ruïnes, ijzige sneeuwkappen en brandende lavamoerassen.
  • Er zijn verschillende methoden om je Frogun te gebruiken om de omgeving te doorkruisen, waaronder hendels, knoppen, dodelijke vallen en charmante vijanden.
  • Race door levels tegen Renata’s tegenstander en neem het op tegen enorme eindbazen.
  • Door de grijptechnieken onder de knie te krijgen, kun je verborgen plekken en snelkoppelingen ontdekken.
  • Voltooi level-uitdagingen om emblemen te verdienen.
  • Bezoek de hoedenmaker om je geld in te wisselen voor hoeden, bestiary-inzendingen, concepttekeningen achter de schermen en andere goodies.
  • Ontgrendel duellocaties voor twee spelers om je vaardigheden te testen tegen je vrienden.
  • Er zijn ongeveer 30 prestaties beschikbaar op alle platforms.
  • Instelbare fotomodus om je vaardigheden te laten zien!