Frogun – Launch trailer

Frogun – Launch trailer

Om de release van Frogun op Nintendo Switch te herdenken, hebben Top Hat Studios en Molegato een nieuwe teaser voorbereid. Het is een afsluitende blik op het platformgame-avonturenspel.

Ga met Renata mee terwijl ze een rijk van magische ruïnes verkent terwijl ze de titulaire FROGUN hanteert! Frogun is een retro-geïnspireerde, old-school platformgame waarin je kikkervormige grijphaak je beste vriend is!

video
play-rounded-fill

Over Frogun

Renata’s ouders zijn beroemde ontdekkingsreizigers, archeologen en vernieuwers die de mysteries van het verleden ontrafelen terwijl ze de wereld rondreizen en haar meenemen op hun avonturen. Op hun meest recente reis besluiten ze haar echter in het basiskamp te laten omdat de ruïnes van Beëlzebub zogenaamd te gevaarlijk zijn!

Ze wacht drie dagen, haar trots gekneusd en haar hoofd verdoofd, totdat ze zich realiseert dat als ze niet zijn teruggekeerd, er iets moet zijn gebeurd! In een haast grijpt ze de laatste creatie van haar ouders, de Frogun, en rent naar de ruïnes om hen te redden, wat bewijst dat ze net zo getalenteerd is als zij!

Belangrijkste kenmerken

  • Ontdek levendige levels vol schone, gepixelde ruïnes, ijzige sneeuwkappen en zinderende lavamoerassen in een eigentijdse weergave van de lowpoly-esthetiek • Van hendels tot knoppen, dodelijke vallen tot charmante vijanden, je Frogun kan voor verschillende taken worden gebruikt !
  • Vind verborgen gebieden of snelkoppelingen door de grijpmechanica onder de knie te krijgen; verzamel emblemen door leveltaken te voltooien; bezoek de hoedenmaker om je geld te verkopen voor hoeden, bestiary-items, game-art en meer; race tegen Renata’s concurrent en vecht tegen krachtige monsters.
  • Ontgrendel locaties voor 2 spelers om tegen je vrienden te strijden!

Frogun is beschikbaar voor digitale aankoop op Nintendo Switch via de eShop. Later zal Limited Run Games een fysieke release afhandelen.

Ad