From Space – Nieuwste update details

From Space – Nieuwste update details

Samenvatting:

De nieuwste update voor From Space op de Nintendo Switch zorgt voor een golf van opwinding met de Horde-modus, nieuwe skins voor de Story-modus en verleidelijke DLC’s. Duik in het hart van de actie terwijl we de patch-opmerkingen in detail onderzoeken, waarbij gameplay-verbeteringen, netwerkverbeteringen en nog veel meer worden benadrukt. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nieuw in de game, wij begeleiden je door de nieuwste toevoegingen en wijzigingen, zodat je het meeste uit je game-ervaring haalt.


Nieuwste updatedetails

De From Space-update voor de Nintendo Switch is gearriveerd en luidt een nieuw tijdperk van gameplay-opwinding en innovatie in. Laten we diep in de patch-opmerkingen duiken om de schat aan functies te ontdekken die op spelers wachten.

Uitbreiding Horde-modus

Horde Mode is de ster van de show in deze update en biedt spelers adrenaline-pompende actie en eindeloze golven aan uitdagingen. Met zes gratis kaarten met unieke vallen en gevaren in drie verschillende thema’s staan ​​spelers klaar voor een spannende rit als nooit tevoren. Ontgrendelbare personages, skins, wapens, items en extraatjes voegen diepte toe aan de gameplay, waardoor elke sessie fris en opwindend aanvoelt.

video
play-rounded-fill

Overzicht patchopmerkingen

Een gedetailleerd overzicht van de patch-opmerkingen onthult een overvloed aan oplossingen, verbeteringen en optimalisaties gericht op het verfijnen van de game. Van het aanpakken van controllerdetectieproblemen tot het oplossen van omgevingsclipping-bugs, de ontwikkelaars hebben geen middel onbeproefd gelaten in hun zoektocht naar een naadloze game-ervaring.

DLC-toevoegingen

De DLC-pakketten Molten Iron en Concrete Jungle introduceren nieuwe kaarten, personages, wapens, items en extraatjes, waardoor het From Space-universum wordt uitgebreid met spannende inhoud. Spelers kunnen zich onderdompelen in de vurige diepten van de Steelworks- en Crucible-kaarten in Molten Iron, of navigeren door de stedelijke jungle van Rooftop en Hospital in Concrete Jungle. Elk DLC-pakket biedt een unieke gameplay-ervaring, met uitdagingen en beloningen die wachten om te worden overwonnen.

Gameplay- en UX-verbeteringen

Van het pauzeren van sessies voor één speler tot tussenfilmpjes die kunnen worden overgeslagen, de update richt zich op het verbeteren van de algehele spelerervaring. Netwerkverbeteringen zorgen voor een soepelere gameplay, terwijl de toevoeging van een chatwiel en voice-overs de communicatie tijdens intense gevechten verbetert. Met vernieuwde opslagsystemen en multiplayer-functies hebben spelers meer controle over hun game-ervaring dan ooit tevoren.

Conclusie

De From Space-update op de Nintendo Switch is een bewijs van de toewijding van de ontwikkelaars aan het leveren van kwaliteitsinhoud en het luisteren naar feedback van spelers. Met een scala aan nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen kunnen spelers uitkijken naar talloze uren meeslepende gameplay in het steeds groter wordende universum van From Space.

Veelgestelde vragen
 • 1. Hoe krijg ik toegang tot de Horde-modus in From Space op de Nintendo Switch?
  • Om toegang te krijgen tot de Horde-modus, navigeert u eenvoudigweg naar het hoofdmenu en selecteert u de optie Horde-modus. Van daaruit kun je kiezen uit de beschikbare kaarten en je verdiepen in de actievolle gameplay.
 • 2. Zijn de nieuwe skins beschikbaar voor alle personages in de Story Mode?
  • Ja, de nieuwe skins die in de update zijn geïntroduceerd, zijn beschikbaar voor alle personages in de Verhaalmodus. Je kunt het uiterlijk van je personage aanpassen aan je voorkeuren en opvallen in de gamewereld.
 • 3. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Molten Iron DLC-pakket?
  • Het Molten Iron DLC-pakket bevat twee nieuwe kaarten (Steelworks en Crucible), een nieuw personage met vier varianten, een Plasma Shotgun-wapen, een Beartrap-item, een Napalm Mine-item en het extraatje Beschermende kleding.
 • 4. Kan ik sessies voor één speler pauzeren in de bijgewerkte versie?
  • Ja, met de bijgewerkte versie kunnen spelers sessies voor één speler pauzeren door het in-game menu te openen. Deze functie biedt spelers meer flexibiliteit en gemak bij het beheren van hun gameplay-ervaring.
 • 5. Hoe verbeteren de netwerkverbeteringen de multiplayer-gameplay?
  • De netwerkverbeteringen in de update zijn bedoeld om een ​​soepelere en stabielere multiplayer-gameplay te bieden. Door de online infrastructuur van de game te optimaliseren, kunnen spelers genieten van naadloze matchmaking, verminderde vertraging en verbeterde algehele prestaties tijdens multiplayer-sessies.