Front Mission 1st: Remake komt zomer 2022

Front Mission 1st: Remake komt zomer 2022

Front Mission 1st: Remake, die in de zomer van 2022 naar de Nintendo Switch komt, was een grote verrassing voor fans van ouderwetse strategische RPG’s tijdens de recente Nintendo Direct-presentatie.

video
play-rounded-fill

Over Front Mission 1st: Remake

Front Mission 1st: Remake is een remake van de gelijknamige strategische RPG uit 1995. Het zal een volledig opnieuw georkestreerde soundtrack bevatten naast een eigentijdse modus met verbeterde bedieningselementen. Square Enix heeft geen verdere details bekendgemaakt over de nieuwe functies of inhoud van de remake, maar houd ons in de gaten voor updates.

De wereldgevechten in 2090 worden gevoerd met behulp van enorme oorlogsrobots die bekend staan ​​als Wanzers. Huffman Island is een hotspot van spanning, aangezien het de enige plek is waar de Oceania Cooperative Union (OCU) en de Unified Continental States (UCS) een landgrens delen.

Front Mission is de iconische tactische Japanse RPG, nu wereldwijd toegankelijk, met honderden mensen om te ontmoeten, een volwassen verhaal en niet-Manicheaanse hoofdrolspelers.

De Nintendo Switch-versie van Front Mission 1st: Remake wordt in de zomer van 2022 uitgebracht. Front Mission 2: Remake, een remake van de tweede game, werd ook onthuld door Square Enix. We zullen moeten wachten op aanvullende informatie, inclusief een releasedatum.