Fuga: Melodies of Steel 2 – Details van de personages en de wereld

Fuga: Melodies of Steel 2 – Details van de personages en de wereld

CyberConnect2 heeft nieuwe informatie onthuld voor Fuga: Melodies of Steel 2, inclusief informatie over de personages en de setting van de game. Deze informatiedump arriveert vóór het debuut van de titel binnen enkele weken of maanden.

Personages en wereld

De hele samenvatting is als volgt:

Peronsages

Natsumi Haruse, 7 jaar oud, Caninu, is de vrijwillige assistent van Chick Montblanc.

De identieke tweelingbroer van Hack. Ze beschouwt Hanna als het model van een perfecte dame en wil Hanna’s onbaatzuchtigheid en gevoeligheid voor de behoeften van anderen in haar eigen leven hebben. Mogelijk is dit de reden waarom ze probeert een einde te maken aan de grappen van Hack.

Tomomi Mizuma, 7 jaar oud, is de stemacteur van Hack Montblanc. Kanu

De identieke tweeling van Chick. Een levendig en baldadig klein kind dat stripboeken leest en fantaseert een avonturier te zijn zoals Sucre, de hoofdpersoon in zulke boeken. Ondanks dat hij hoge ambities heeft, vertoont hij niettemin jeugdig gedrag door grappen uit te halen met andere mensen.

Sheena Falafel – VA: Noriko Shitaya / Leeftijd: 10 / Felineko

Sheena keek altijd neer op haar capaciteiten, maar tegenwoordig omarmt ze haar magie en werkt ze hard om allerlei nieuwe spreuken te leren, ondanks het feit dat ze ze vroeger verachtte. Vroeger was ze gereserveerd en afstandelijk, maar nu is ze niet bang om haar persoonlijkheid en gedachten te delen met haar naaste vrienden.

Jin Macchiato – VA: Yukihiro Nozuyama / Leeftijd: 12 / Caninu

Jin heeft het vermogen ontwikkeld om apparatuur zowel behendig als zelfverzekerd te gebruiken dankzij het feit dat hij zijn talenten heeft geoefend in de fabriek die hij van zijn vader heeft geërfd. Hij heeft ook zijn intellectuele en emotionele volwassenheid getoond door personen tegen wie hij vijandigheid had gekoesterd, te begrijpen en te vergeven.

Wappa Charlotte, in de staat Virginia: Hiyori Nitta, negen jaar; Kanu.

Wappa heeft haar toevlucht genomen tot het zwerven door de velden van Gasco, die aan het herstellen zijn, helemaal alleen terwijl ze haar principes van liefde en vrede predikt. Ze faalt altijd om het feest tot stilstand te brengen en ze heeft zelfs de rol van feestgastheer op zich genomen.

Britz Strudel – VA: Yuichi Iguchi / Leeftijd: 10 / Caninu

Britz heeft eindelijk een manier gevonden om een ​​rustig leven te leiden met zijn moeder en zus, en als resultaat straalt hij een zelfverzekerde en standvastige houding uit, ondanks het feit dat hij in hart en nieren nog steeds een aardig persoon is. Het is zijn bedoeling om als bemiddelaar op te treden om de diplomatieke betrekkingen tussen Berman en Gasco te herstellen.

Melodies of Steel 2 speelt zich af in het rijk van Fuga.

Als gevolg van de ramp van een jaar geleden zagen de inwoners van Gasco zich genoodzaakt te verhuizen naar een nieuwe drijvende archipel. Als gevolg hiervan creëerden ze de mogelijkheid om door luchtschepen te reizen.

Gasco, ook wel bekend als het gebroken continent

De rampzalige catastrofe die het jaar ervoor plaatsvond, zorgde ervoor dat het continent uit elkaar viel en uiteenviel in talloze verschillende groepen drijvende eilanden. De locatie van elk gebied is aanzienlijk verplaatst als een direct gevolg van de turbulente luchtstromen.

Farao

De farao, een industriestad gelegen in de bergen, volgde Paresia op als hoofdstad nadat de stad Paresia was verwoest tijdens het uiteenvallen van Gasco. Farao kon tijdens het conflict de minste schade oplopen vanwege de locatie. Bovendien werd het commandocentrum van het Gasco-leger naar deze locatie verplaatst.

Poort

Een reeks gebouwen die zijn gebouwd als een netwerk van onderling verbonden terminals voor luchtschepen, die na het uiteenvallen van Gasco het belangrijkste transportmiddel zijn geworden. Op dit moment worden ze alleen gebouwd op de grootste eilanden van het land; maar in de niet al te verre toekomst kunnen ze overal in het land worden gevonden.

Na voltooiing, net als in het vorige spel, wordt elk hoofdstuk 1 tot en met 11 geleverd met een eindkaart die is getrokken door een van een groep zeer bekwame artiesten! We hopen echt dat je ernaar uitkijkt om de wereld van Fuga: Melodies of Steel 2 vanuit hun standpunt te zien.

Briljante artiesten hebben deze adembenemend gedetailleerde eindkaarten voor verhaalhoofdstukken gemaakt!

Na voltooiing, net als in het vorige spel, wordt elk hoofdstuk 1 tot en met 11 geleverd met een eindkaart die is getrokken door een van een groep zeer bekwame artiesten! We hopen echt dat je ernaar uitkijkt om de wereld van Fuga: Melodies of Steel 2 vanuit hun standpunt te zien.

— Koki — Inu8 Edoya — Rikose — Meer artiesten worden op een later tijdstip onthuld

Het tweede deel van Fuga: Melodies of Steel is vanaf 11 mei 2023 beschikbaar voor de Nintendo Switch.