Fuga: Melodies Of Steel 2 komt op 11 mei 2023

Fuga: Melodies Of Steel 2 komt op 11 mei 2023

De releasedatum voor Fuga: Melodies of Steel 2 is bekendgemaakt door de uitgever en ontwikkelaar van de game, CyberConnect2.

video
play-rounded-fill

Op 11 mei 2023 wordt de duistere en gruizige RPG met een turn-based strategie uitgebracht op de Nintendo Switch. Daarnaast kan er een Digital Deluxe Edition worden gekocht, die de volgende extra’s heeft:

Items die kunnen worden gedownload

 • Digitaal kunstboek (80 pagina’s)
 • Soundtrack in digitaal formaat (15 tracks)
 • Voorwerpen met toegevoegde waarde in het spel
 • Kostuums voor alle personages in hun pyjama (kan worden gebruikt tijdens pauze en expeditie)
 • Dummy-energie voor de Managarm (staat het gebruik van de Managarm één keer toe zonder de levenskracht van het personage dat hem gebruikt uit te putten)
 • False Soul te gebruiken in de Soul Cannon (kan de Soul Cannon één keer gebruiken zonder een personage op te offeren)
 • verzameling van dingen

Over Fuga: Melodies Of Steel 2

De strijd is gestreden en met succes gewonnen. Verder met leven.

Na hun succesvolle missie aan boord van de enorme tank Taranis om de planeet te redden, keren de kinderen terug naar hun huizen om de rest van hun leven in vrede door te brengen.

Tot de dag waarop… Te midden van de Taranis’ razernij, waarbij hij een spoor van bloedbad en onrust achterlaat, raakt een deel van hun aantal erin verstrikt. De jongeren en hun nieuwe maatje Vanilla gaan aan boord van hun voormalige tegenstander, de Tarascus, en zetten de achtervolging in op hun gegijzelde vrienden, zodat ze hen kunnen redden.

De dreigende catastrofe zou hen wel eens op de weg van wraak kunnen duwen…

Personages

Malt Marzipan (ingesproken door Ayumu Murase)

“Ik zal ervoor zorgen dat je spijt krijgt dat je ooit geboren bent!”

Leeftijd: 13 jaar

De oudste jongen van de groep jongeren die oorspronkelijk uit Petit Mona komt. Het harde gevecht dat een jaar geleden plaatsvond, schonk hem een ​​volwassen perspectief. Tegelijkertijd lijkt het erop dat hij het slachtoffer is geworden van de valkuil van afgestompt pessimisme, veroorzaakt door wereldmoeheid.

Mei Marzipan, wiens stem werd verzorgd door Hina Kino.

“Ik kan alles!” zei

Leeftijd: 5

De jongere zus van Malt, die familie is van Caninu. Mei kan niet wachten tot ze volwassen is, zodat ze kan zijn zoals Hanna, die ze als haar zus beschouwt, en iedereen kan helpen. Ze houdt de hoed die Malt haar heeft gegeven hoog in het vaandel.

Hamna Fondant, wiens stem werd verzorgd door Reina Ueda.

“Ik wil ooit dokter worden zodat ik anderen kan helpen,”

Leeftijd: 13

Felineko Malt’s beste maatje uit hun jeugd. Ze helpt in het hele huis terwijl ze ook naar school gaat om arts te worden in de hoop zoveel mogelijk mensenlevens te redden. Ze is altijd bereid concessies te doen in het belang van het welzijn van andere mensen.

Kyle Bavarois (ingesproken door Sachi Kokuryu)

“Man, het lijkt een vreselijke droom om hier binnen te zijn.

Leeftijd: 12

Felineko

Vanwege het uitdagende conflict dat het jaar ervoor plaatsvond, begrijpt Kyle nu hoe belangrijk het is om lid te zijn van het team; als gevolg hiervan is hij veel meer aanstaande dan hij in het verleden was. Hij beschouwt mout nog steeds als zijn concurrent.

Brioche made with Boron (ingesproken door Shinnosuke Tokudome)

“Ben je het er niet mee eens dat we veel meer plezier hebben als we allemaal samen zijn?”

Leeftijd: 11

Felineko

Boron is niet langer een huilebalk sinds hij verschillende harde conflicten heeft meegemaakt; niettemin is zijn hart nog steeds even vriendelijk en liefdevol als voorheen. Nu hij zich realiseert dat hij zich te veel heeft overgegeven aan gastronomische lekkernijen, is hij van plan minder te eten.

Socks Million (ingesproken door Miyu Tomita)

“Wat een schitterend apparaat!”

Leeftijd: 11

Caninu Socks perfectioneert zijn unieke uitvindingsambacht door gebruik te maken van de technische expertise die hij heeft opgedaan bij het onderzoeken van de Taranis. Zijn focus ligt momenteel op de door Berman ontwikkelde luchtschiptechnologie.

Vanilla Muscat (ingesproken door Mami Fujita)

“Ik ben Vanilla. Het is een genoegen jullie allemaal te ontmoeten.

Leeftijd: 11

Felineko

Zij is de jongste dochter van de president. Ze is hoogopgeleid, welgemanierd en praat altijd op een aardige manier als een direct gevolg van de opvoeding die ze heeft gehad. Ze erkent dat ze soms de neiging heeft om onbezonnen en koppig te zijn, en dat dit een fout in haar karakter is.

Yusuke Tokitsu is verantwoordelijk voor de personageontwerpen.

Hij werkte niet alleen aan de ontwerpen van de personages, maar hij droeg ook bij aan de creatie van een breed scala aan andere aspecten, zoals fotoborden, achtergrondkunst, ontwerpen voor mechanische onderdelen en zelfs tekeningen voor de Taranis en tanks bestuurd door de vijanden.

Fuga: Melodies of Steel, ASURA’S WRATH en Shinigami Messiah zijn enkele andere werken van Tokitsu.

Spelsysteem

 • Nieuwe vaardigheden
  • Managarm – Een tweede vorm van het zielenkanon, de “Managarm”, gebruikt de levenskracht van de kinderen om vijanden te vernietigen.
  • Beoordelingssysteem Het onlangs geïmplementeerde beoordelingssysteem garandeert dat de weg die het verhaal aflegt afhankelijk is van de keuzes die de speler tijdens het spel maakt.
  • Luchtschipsysteem – Spelers kunnen nu op nieuwe manieren vooruitgang boeken langs gevechtsroutes met behulp van het luchtschipsysteem.
Ad