Fuga: Melodies Of Steel komt 29 juli 2021

Fuga: Melodies Of Steel komt 29 juli 2021

Ontwikkelaar CyberConnect2 heeft officieel bevestigd dat Fuga: Melodies Of Steel op 29 juli 2021 digitaal naar Nintendo Switch en andere grote platforms gaat voor $ 39,99 USD. De game zal ook beschikbaar zijn als een digitale deluxe-editie van $ 59,99 USD, inclusief extra kostuums en items.

Fuga: Melodies Of Steel volgt twaalf kinderen die een oude tank besturen terwijl ze door de golven van het sinistere Berman-leger ploegen om hun families te redden. Als de zaken echter onheilspellend worden, zullen ze gedwongen worden om het dodelijke Soul Cannon van de tank te gebruiken… wat een onuitsprekelijke prijs met zich meebrengt.

Over Fuga: Melodies Of Steel

Op een noodlottige nacht wordt een vredig dorp in het vuur van de oorlog geworpen. Vastbesloten om hun families te redden die door het Berman-leger zijn gevangengenomen, springt een groep kinderen aan boord van een gigantische tank, de Taranis. Ze banen zich een weg door het land, vechtend tegen het Berman-leger terwijl ze op zoek zijn naar hun families.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Fuga: Melodies of Steel is het nieuwste deel in de Little Tail Bronx-serie, zoals eerdere titels als Tail Concerto en Solatorobo: Red the Hunter, die zich afspelen in dezelfde wereld die wordt bewoond door Caninu en Felineko.

Story of Fuga: Melodies Of Steel

“We moeten vechten! Als we dat niet doen, wordt iedereen van wie we houden weggenomen!”

Het verhaal speelt zich af op een drijvend continent, een archipel van zowel kleine als grote drijvende eilanden waar twee soorten leven die bekend staan ​​als Caninu en Felineko.

Malt, een jonge Caninu-herder, woont met zijn zusje Mei in Petit Mona, een klein dorpje in de vrije landen van Gasco.

In de loop van één nacht valt het Berman-rijk het dorp binnen en gooit het in het vuur van de oorlog.

Malt en zijn vrienden weten te ontsnappen dankzij hun families die vervolgens werden gevangengenomen en meegenomen.

Ontsnap naar een berggrot, Malt en de andere kinderen ontdekken een gigantische tank genaamd de Taranis. Ze springen aan boord en gaan op reis om hun families te redden!

Deluxe-editie bevat:

  • Downloadbare items
  • Digitaal kunstboek (80 pagina’s)
  • Digitale soundtrack (15 nummers)
  • In-Game Bonusitems
  • Zwemkleding voor alle personages (kan worden gebruikt tijdens de pauze en expeditie)
  • Dummy Soul for the Soul Cannon (kan het Soul Cannon één keer gebruiken zonder een personage op te offeren)
  • Set items