Furi release datum

Furi release datum

Een paar weken geleden kondigde The Game Bakers aan dat Furi, hun “fast-paced sword fighting and dual-stick shooting” indie game naar de Nintendo Switch komt.

Een release datum lijkt nu te zijn vrijgegeven door de Europese en Noord Amerikaanse E-shop, die de game allebei op 11 januari hebben staan.

Furi is een game die vrijwel alleen uit Boss-battles bestaat. In de game bestuurt de speler een personage dat zijn dagen slijt in een geavanceerde gevangenis, tot hij op een dag bevrijd wordt door een personage dat zich “The Voice” noemt. Hij geeft je een wapen en een zwaard en moedigt je aan je te vechten voor je vrijheid. De game kwam in 2016 al uit op verschillende andere platformen, waar het vrijwel overal positieve reviews ontving.

Furi Trailer

video

Meer over Furi

“Je bent gevangengenomen. Kijk nou wat ze je aangedaan hebben… De cipier is de sleutel, dood hem en je zult vrij zijn.”

Vecht je een weg naar de vrijheid in dit fantastisch reagerende supersnelle spel met zwaardvechten en dual-stick schieten. Voel de spanning en de pompende adrenaline in de één tegen één gevechten tegen dodelijke tegenstanders. Je zult je totaal moeten concentreren en al je vaardigheden moeten gebruiken om elke bewaker te verslaan.

Heb jij het in je om de laatste poort te bereiken?

Ontwerp eindbaas: Takashi Okazaki. Originele soundtrack: Carpenter Brut, Danger en anderen!