Furwind – Special Edition Bundle aangekondigd

Furwind – Special Edition Bundle aangekondigd

Hield je nog af als het aankomt op Furwind voor Nintendo Switch? Nu kun je er naar uitkijken om het aan je plank toe te voegen met een prachtig verzamelpakket!

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Speciale Editie

Uitgever Avance heeft onthuld dat ze een fysieke speciale editie van de avontuurlijke titel voor Nintendo Switch-eigenaren uitbrengen. Naast een kopie van de game bevat dit speciale editiepakket ook:

  • Een compendium van de wereld en het kunstwerk van Furwind
  • Een fysieke soundtrack
  • Een poster
  • 2 pins

Avance heeft niet aangekondigd wanneer pre-orders voor deze bundel worden geopend, of dat deze Special Edition wordt vrijgegeven met een ESRB-logo voor Amerikaanse verzamelaars.

Over Furwind

Furwind is een kleurrijke, pixel-art stijl, actie-platformgame die de uitdagende klassiekers van vroeger oproept. Begin aan dit epische avontuur waarin een kleine vos de onheilspellende duisternis zal bestrijden die zijn wereld binnendringt.

BESTRIJD EEN VRESELIJKE DUISTERNIS

De oude oorlog tussen voorouders eindigde met de opsluiting van een van hen. Darhûn, die werd gekooid voor tijdperken, is bevrijd uit zijn gevangenschap en is klaar om het duister en de waanzin naar het bos te brengen.

Furwind, een jonge inwoner van Moontail, weet niet dat hij binnenkort naar een van de grootste en gevaarlijkste avonturen van zijn leven gaat.

Als je van klassieke platformspellen, kleurrijke pixelart-stijl, een OST die je onderdompelt en uitdagende avonturen leuk vindt, is Furwind jouw spel !!

KRUIP IN DE HUID VAN FURWIND

Leid een kleine vos in zijn avontuur om de grote kwade krachten te verslaan die het bos verwoesten.

ONTDEK ELKE HOEK VAN HET BOS

Voltooi de verschillende afleveringen en verken niveaus vol leven en kleur met een unieke pixelartstijl.

LEEF EEN UITDAGENDE ERVARING

Beweeg jezelf door de gevaarlijke gebieden, vol met vallen en risico’s die je vaardigheden zullen uitdagen.