Fury Fight: Gangsters of City komt spoedig

Fury Fight: Gangsters of City komt spoedig

Fury Fight: Gangsters of City, een nieuwe videogame ontwikkeld en uitgegeven door RedDeerGames, komt begin dit jaar beschikbaar voor de Nintendo Switch. De uitgeverij heeft geverifieerd dat de titel op 13 januari 2022 beschikbaar zal zijn.

video
play-rounded-fill

Over Fury Fight: Gangsters of City

Boris, Sofia, Harvey en Maria zijn de vier personages die spelers kunnen besturen in deze beat ’em up videogame-ervaring. De spelers krijgen de taak om de machtige criminelen neer te halen die de controle over de stad hebben overgenomen.

De stad staat nu onder controle van meedogenloze criminele heren. In een fantastische beat ’em up-actiegame is het jouw doel om ze te verslaan en hun volgelingen voor het gerecht te brengen.

Kies je held en bereid je voor op de strijd! Boris, Sofia, Harvey en Maria hebben elk hun eigen manier van vechten waardoor ze zich van elkaar onderscheiden. Onderzoek de capaciteiten van de individuen. U bent vrij om van gedachten te veranderen wanneer u maar wilt.

Doe stoer: gebruik je vuisten en voeten om je uit elke moeilijkheid te vechten. Maak gebruik van je vaardigheden om te winnen tegen alle criminelen. Degene die overblijft, overwint!

Zorg goed voor jezelf: deze actiegame geeft je de mogelijkheid krachtige wapens te vinden of… zoete lekkernijen zoals koekjes, donuts en ijs om je te helpen weer in vorm te komen.

Kenmerken

– Meer dan 50 verschillende levels – Een combo-gebaseerd vechtsysteem – Individueel ontworpen vijanden – Stijlvol weergegeven 3D-beelden

De videogame wordt beschikbaar gesteld voor aankoop als digitale titel in de Nintendo Switch eShop; de verkoopprijs is echter nog niet bekendgemaakt.