Fury Unleashed – Eerste 13 minuten

Fury Unleashed – Eerste 13 minuten

Klaar voor een nieuwe knaller met het rennen en schieten van Fury Unleashed op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 13 minuten bekijken.

Geïnspireerd door klassiekers als Metal Slug en CONTRA, ziet Fury Unleashed spelers willekeurige holtes verkennen om kosmische verschrikkingen te bestrijden!

video
play-rounded-fill

Over Fury Unleashed

Het is een game die je zelfs kunt verslaan in één ultieme combo. Ben je klaar voor de taak?

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

• Steeds veranderend stripboek – Verken de pagina’s van een levend stripboek waar inkt je meest waardevolle bron is en elke kamer een strippaneel is. Ontdek waarom John Kowalsky, maker van de veelgeprezen Fury Unleashed-serie, een creativiteitscrisis heeft en kijk of je hem kunt helpen ermee om te gaan.

• Combo-systeem dat de gameplay beïnvloedt – Dood vijanden snel genoeg om je woede te ontketenen en alles op je weg te doorbreken zonder gewond te raken. Leer feilloos spelen en versla het hele spel in één epische combo!

• Aanpassingsopties voor games – Kies de uitdagende harde modus (die je vaardigheden op de proef stelt) of de gemakkelijke modus (waar je de moeilijkheidsgraden kunt aanpassen zoals je wilt). Versla de harde modus om toegang te krijgen tot nog moeilijkere ongelooflijke en legendarische modi. Schakel bloed en bloedvergieten uit als je het niet leuk vindt, of als er jonge kinderen in de buurt zijn. Ga solo of neem een ​​vriend mee voor een lokale coöperatiesessie.

• Kies de vaardigheden van je held om bij je speelstijl te passen en pas hun uiterlijk naar wens aan!

• Roguelite met zachte permadeath – Ontdek werelden die zijn gecreëerd door een mix van met de hand ontworpen niveaus en algoritmen voor procedurele generatie. Kies de beste items om je te helpen bij je playthrough en ontgrendel permanente upgrades wanneer je sterft voor je volgende runs.

• Inspirerende omgevingen – speel door de pagina’s van visueel onderscheidende stripboeken en duik in het schetsboek van de maker. Beheers de gedragspatronen van elke vijand en overwin in totaal 40 bazen. Dit alles vergezeld van een epische soundtrack gecomponeerd door Adam Skorupa en Krzysztof Wierzynkiewicz, de makers van muziek voor The Witcher, Bulletstorm en Shadow Warrior.

Fury Unleashed komt op 8 mei 2020 naar de Nintendo Switch voor $ 19,99 USD.