Fysieke editie van Alwa’s Collection komt in november 2021 naar Azië

Fysieke editie van Alwa’s Collection komt in november 2021 naar Azië

Volgens bronnen in de toeleveringsketen komt een fysieke editie voor Alwa’s Collection in november 2021 in Azië uit. Deze release bevat zowel Alwa’s Awakening als Alwa’s Legacy op één cartridge. Momenteel zijn er echter geen verdere details over deze release.

Over Alwa’s Awakening

Gebruik je magische staf en ga door een grote onderling verbonden wereld waar je puzzels oplost, vijanden bevecht en eindbazen verslaat om het land van Alwa te helpen bevrijden. Verken en onthul de geheimen door je platformvaardigheden te gebruiken in dit uitdagende en charmante 8-bits avonturenspel.

Alwa’s Awakening is een game die probeert zo dicht mogelijk bij de authentieke 8-bit-look te blijven met zoete pixelart, een soundtrack vol pakkende chiptunes en zoveel charme dat het je meteen terugbrengt naar het NES-tijdperk. Met gemakkelijk te begrijpen bedieningselementen is het spel gemakkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen, net zoals games vroeger waren!

Kenmerken

  • Een uitdagend NES-geïnspireerd avonturenspel
  • Gebruik de magische staf om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan
  • Vind en ontgrendel upgrades voor je items en vaardigheden
  • Verken een grote onderling verbonden kaart in echte ‘Metroidvania’-stijl
  • Luister naar een pakkende 8-bits soundtrack met meer dan 25 originele nummers
  • Gloednieuwe Assist-modus – Zet itemlocaties op de kaart aan/uit en schakel direct respawn in

Alwa’s Legacy

Alwa’s Legacy is een modern retrospel vol gevaarlijke kerkers, mystieke voorwerpen en oude geheimen. Upgrade je magie en kies je eigen pad in dit niet-lineaire avonturenspel boordevol verkenning.

Aangepast spelen

Kies hoe je wilt spelen met ons slimme upgradesysteem: meer verkennend, onbevreesd of strategisch. Jij beslist!

Verkennen wordt beloond

Laat geen middel onbeproefd! De wereld van Alwa is gevuld met geheimen en om ze te vinden, moet je je verdiepen in een overvloed aan puzzels

Een niet-lineaire ervaring

Door je verkenning te combineren met verschillende item-upgrades kun je je eigen weg door het avontuur vinden

Ziet en klinkt geweldig

Geniet van scherpe pixelart in combinatie met moderne effecten en een betoverende soundtrack van chiptune extraordinaire RushJet1

Er wacht een uitdaging

Snelle reflexen zijn nodig om door de vele uitdagende kamers te navigeren en met eenvoudig aan te passen instellingen kan iedereen genieten van Alwa’s Legacy!

Ad