Fysieke release van RPGolf Legends met Engelse ondersteuning op komst

Fysieke release van RPGolf Legends met Engelse ondersteuning op komst

De fysieke release van RPGolf Legends voor Nintendo Switch is bevestigd – in ieder geval in Japan. Wanneer de game later deze maand klaar is, is Kemco van plan om deze voornamelijk als digitale download te distribueren. Een fysieke editie zal niet beschikbaar zijn in Noord-Amerika of Europa (tenminste niet bij de lancering), maar het Japanse exemplaar in doos is voldoende.

RPGolf Legends is, net als andere Nintendo Switch-titels, regiovrij, inclusief de fysieke editie. Omdat Engels wordt ondersteund, kan het op dezelfde manier worden gespeeld als elk ander spel.

video
play-rounded-fill

Over RPGolf Legends

Er was eens een land van vrede, harmonie en een allesoverheersende passie voor de grootste sport: GOLF. Iedereen in het land speelde dag en nacht, en al snel werd het koninkrijk zelf veranderd in de mooiste baan die de wereld ooit had gezien. Het land was blij. Het land was goed.

Totdat de monsters kwamen…

In zijn obsessie met golf waren de mensen zelfgenoegzaam geworden, waardoor het koninkrijk openstond voor aanvallen. Hol voor gat, kerker voor kerker, kwamen de monsters tevoorschijn en joegen de mensen van de baan. En een groot verdriet viel over de wereld.

Op een dag verscheen er een dapper meisje, vastbesloten om de mooiste baan ter wereld te spelen. Alleen gewapend met haar golfclub zou ze op pad gaan om de negen legendarische holes te spelen. Maar eerst zou ze het land van de monsters moeten ontdoen…