Ga op een interstellair avontuur als Robo Intern Reporter in Times & Galaxy

Ga op een interstellair avontuur als Robo Intern Reporter in Times & Galaxy

Samenvatting

Times & Galaxy nodigt spelers uit om als robot-stagiair-verslaggever op een grillige reis door de kosmos te gaan. Dit interplanetaire avonturenspel, ontwikkeld door voormalige journalisten, belooft humor, hart en meer dan 200.000 woorden aan verhalen. Aan boord van het Scanner-ruimteschip/redactiekamer navigeren spelers door hyperlokale verhalen, smeden ze relaties met buitenaardse gekken en geven ze vorm aan de toekomst van de journalistiek in de ruimte. Ontdek de rijkdom van de verhalen van de Melkweg en streef naar een permanente plek in het Times & Galaxy-team!


Begin op een interstellair avontuur

In de enorme uitgestrektheid van het gaminguniversum is een nieuwe ster aan het rijzen: Times & Galaxy. Dit aankomende project, ontwikkeld door Copychaser Games en uitgegeven door Fellow Traveller, belooft spelers mee te nemen op een onvergetelijke reis door de ruimte en het vertellen van verhalen. Times & Galaxy wordt in het tweede kwartaal van 2024 gelanceerd op het Nintendo Switch-platform en laat spelers kennismaken met een wereld waar journalistiek en intergalactische verkenning samenkomen.

Times & Galaxy is niet jouw typische avonturenspel. Het overstijgt traditionele grenzen door spelers een unieke rol te bieden: die van een robo-intern-verslaggever. Als nieuwste rekruut bij de Times & Galaxy holopaper moeten spelers navigeren door een sterrenstelsel vol ruimtehagedissen, goo-mensen en robots, terwijl ze op zoek gaan naar de volgende grote primeur.

video
play-rounded-fill

Spelersrol: Robo Intern Reporter

In Times & Galaxy stappen spelers in de metalen schoenen van een robo-stagiair-verslaggever, die de taak heeft de meest intrigerende verhalen van het heelal te onthullen. Van verslaggeving over de Humania Dirt Fair tot het bijwonen van een Space Ghost-begrafenis: elke opdracht biedt een kans om iemands journalistieke bekwaamheid te bewijzen en een permanente positie in het Times & Galaxy-team veilig te stellen.

De game speelt zich af in een levendig zonnestelsel dat wordt bewoond door een kleurrijke cast van meer dan 100 buitenaardse gekken. Van de drukke straten van Humania tot de griezelige diepten van de Donkere Nevel: elke locatie biedt zijn eigen reeks uitdagingen en mysteries die wachten om ontrafeld te worden.

Holopaper: het hart van de journalistiek

In het hart van Times & Galaxy ligt het Times & Galaxy-holopaper, de meest vertrouwde bron van nieuws en informatie in het sterrenstelsel. Het holopaper is gehuisvest in het Scanner-ruimteschip/redactiekamer en dient als een knooppunt voor verslaggevers om samen te werken, te brainstormen en verhalen te vertellen die de loop van de geschiedenis bepalen.

Opdrachtavonturen

Als robo-stagiair-reporter beginnen spelers aan een reeks opdrachten die variëren van alledaags tot buitengewoon. Of het nu gaat om het interviewen van hoogwaardigheidsbekleders in de ruimte of het onderzoeken van mysterieuze gebeurtenissen, elke opdracht biedt een kans om naam te maken in de competitieve wereld van de intergalactische journalistiek.

Ontmoeting met de buitenaardse cast

Een van de hoogtepunten van Times & Galaxy is de gevarieerde cast van buitenaardse personages. Van de wijze en enigmatische augers tot de ondeugende en onvoorspelbare xeel: spelers zullen een groot aantal persoonlijkheden tegenkomen terwijl ze de melkweg doorkruisen op zoek naar het volgende grote verhaal.

In tegenstelling tot traditionele redactiekamers woont en werkt het personeel van Times & Galaxy aan boord van het Scanner-ruimteschip/redactiekamer. Hier kunnen spelers communiceren met collega-verslaggevers en de bemanning van het schip, waarbij ze vriendschappen, rivaliteit en allianties smeden die hun reis door de sterren vorm zullen geven.

Relaties opbouwen en keuzes maken

In Times & Galaxy is elke keuze belangrijk. Van het beslissen welke verhalen ze willen volgen tot hoe ze met collega’s moeten omgaan: spelers moeten navigeren door een web van relaties en rivaliteit dat uiteindelijk hun lot aan boord van de Scanner zal bepalen.

De keuzes die spelers zowel op de plaat als daarbuiten maken, zullen verstrekkende gevolgen hebben en zowel de richting van het holopaper beïnvloeden als hoe hun collega’s deze waarnemen. Zullen ze op safe spelen en de lijn van het bedrijf volgen, of zullen ze alles riskeren omwille van een goed verhaal? Aan het einde van de stage staan ​​spelers voor de ultieme uitdaging: bewijzen dat ze een vaste plek in het Times & Galaxy-team waardig zijn. Alleen degenen die consequent geweldige verhalen kunnen leveren en indruk kunnen maken op hun collega’s, verdienen een felbegeerde positie aan boord van de Scanner.

Overgang naar het permanente team

Voor degenen die slagen, begint een nieuw hoofdstuk terwijl ze overstappen van stagiair naar volwaardige verslaggever. Gewapend met nieuwe vaardigheden en connecties zullen ze hun reis door de Melkweg voortzetten, geheimen blootleggen, schandalen blootleggen en de toekomst van de journalistiek in de ruimte vormgeven.

Ontwikkelingsinzicht: het perspectief van voormalige journalisten

Wat Times & Galaxy onderscheidt is de unieke kijk op het vertellen van verhalen, gevormd door de ervaringen van het ontwikkelingsteam, van wie velen zelf voormalige journalisten zijn. Deze voorkennis geeft authenticiteit en diepgang aan het verhaal van de game, waardoor spelers een werkelijk meeslepende ervaring krijgen.

In de kern is Times & Galaxy een spel over keuzes en consequenties. Door de interactieve vertelmechanismen zijn spelers niet alleen passieve waarnemers, maar actieve deelnemers aan het vormgeven van de loop van de gebeurtenissen. Elke beslissing die ze nemen heeft het potentieel om de uitkomst van het spel te veranderen, waardoor voor elke speler een echt persoonlijke ervaring ontstaat.

Conclusie

Concluderend: Times & Galaxy is meer dan alleen een spel: het is een uitnodiging om de verste uithoeken van de Melkweg te verkennen en de verhalen te ontdekken die ons definiëren. Met zijn rijke verhalen, diverse personages en meeslepende gameplay-mechanismen belooft het een onvergetelijke reis te worden voor spelers van alle leeftijden.

Veelgestelde vragen
  • 1. Op welke platforms zal Times & Galaxy beschikbaar zijn?
    • Times & Galaxy wordt in eerste instantie gelanceerd op het Nintendo Switch-platform, met mogelijke releases op andere platforms in de toekomst.
  • 2. Hoe lang is de gemiddelde speelduur voor Times & Galaxy?
    • De game bevat meer dan 200.000 woorden aan verhalen, waardoor spelers uren aan gameplay kunnen genieten.
  • 3. Kunnen spelers hun robo-intern-reporter-personage aanpassen?
    • Hoewel de aanpassingsmogelijkheden beperkt zijn, kunnen spelers tot op zekere hoogte de naam en het uiterlijk van hun robo-intern-reporter kiezen.
  • 4. Zijn er meerdere eindes in Times & Galaxy?
    • Ja, de game heeft meerdere eindes op basis van de keuzes die spelers tijdens hun reis maken, wat de herspeelwaarde en diepte aan de ervaring toevoegt.
  • 5. Zal er na de lancering inhoud of updates zijn voor Times & Galaxy?
    • De ontwikkelaars hebben laten doorschemeren dat er na de lancering inhoudsupdates mogelijk zijn, waaronder nieuwe verhaallijnen, personages en functies om het Times & Galaxy-universum verder uit te breiden.