Gal Gun: Double Peace – opening

Gal Gun: Double Peace – opening

Wanneer Gal Gun: Double Peace wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, zal deze een introductiefilm bevatten. Fans kregen onlangs een voorproefje middels de nieuwe trailer die voor de game is ontwikkeld door PQube en Inti Creates.

video
play-rounded-fill

Over Gal Gun: Double Peace

Gal Gun: Double Peace heeft zichzelf gevestigd als een genrebepalende titel voor een nieuwe generatie gamers. De nieuwe Nintendo Switch-versie is speciaal voor jou geproduceerd om dit geweldige spel te vieren! Gal Gun: Double Peace voor Nintendo Switch neemt je mee terug naar de heerlijke wereld van vrouwen die zich naar je werpen.

Vervang kogels door feromoonschoten en vijanden door euforische, door liefde geobsedeerde tienermeisjes in deze railshooter met een twist. Elke kus en elke liefdesbrief put je vitaliteit uit! Om je ware liefde te vinden, moet je ze afstoten terwijl je je power-ups verbetert en deelneemt aan hilarisch obscene minigames!

Verdedig jezelf tegen golven van bewonderaars!

Als Houdai, een onopvallende vaste leerling, wordt gefotografeerd door een cupido-engel genaamd Ekoro, wordt hij erg beroemd en wordt elke dame op school in een oogwenk razend enthousiast over hem.

Maar aantrekkelijk zijn voor vrouwen is niet bepaald een fantasie voor Houdai. Elke liefdesbrief, aanbiddingskreet of voorliefde ondermijnt zijn kracht. Hij moet dapper zijn, want als Houdai aan het eind van de dag zijn ware liefde niet ontdekt, zal hij worden vervloekt en veroordeeld om de rest van zijn leven alleen te leven.

Er is een overvloed aan spelmodi om uit te kiezen!

  • Verhaalmodus: kun je jezelf met succes verdedigen tegen alle pogingen van de meisjes en je genegenheid onthullen aan het meisje van je dromen?
  • Score-aanval: haal de best mogelijke scores op elk niveau!
  • Doki Doki-modus: haal de zware wapens tevoorschijn en zet het volume hoger voor de vreugde van de dames! Poging om de gewenste ‘Double Peace’-uitkomst te krijgen!
  • Kast: verander de meisjeskleding wanneer je maar wilt, met een verscheidenheid aan mogelijkheden, waaronder 450 verschillende ondergoedontwerpen (ja, echt)
  • Collectie: bekijk je prestaties, fotogalerij en informatie over alle prachtige vrouwen van de Academie!

Op 17 maart 2022 wordt Gal Gun: Double Peace uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad