Gal Gun: Double Peace – Teaser trailer

Gal Gun: Double Peace – Teaser trailer

Gal Gun: Double Peace-ontwikkelaar Inti Creates heeft een nieuwe teaser uitgebracht voorafgaand aan de Nintendo Switch-release volgende maand.

video
play-rounded-fill

Over Gal Gun: Double Peace

De #1 bestseller in de Gal*Gun-serie is terug!

De cultklassieker Gal*Gun Double Peace is terug in perfecte vorm!

De Gal*Gun-serie volgt een hoofdrolspeler die onder vreemde omstandigheden superpopulair wordt, waardoor hij zichzelf verdedigt tegen zwermen vrouwen die hun liefde aan hem willen verkondigen! Hij moet zijn unieke feromoonschot gebruiken om te richten en te schieten op de naderende meisjes om extase op te wekken! Ondertussen moet hij zijn liefde verkondigen aan een van de lieftallige heldinnen in deze deelschietgame, deels dating-simulatorreeks!

Die onderscheidende gameplay-mix is ​​er allemaal – en aangezwengeld – in Gal*Gun Double Peace, de tweede game in de serie. Sommige van de vrouwtjes die je ontmoet zijn bezeten door boze geesten, maar als je je kaarten goed speelt, zal een unieke “dubbele vrede”-houding ze in gelukzaligheid brengen! De gebeurtenissenreeksen van de heldinnen van de game zijn ook meer… “intens” dan ooit!

De Nintendo Switch-versie van de game bevat bijna alle DLC-kleding die voorheen alleen op andere platforms beschikbaar was, evenals een volledig nieuwe openingsfilm! Eigenaars van eerdere Gal*Gun-games kunnen zelfs een speciale traktatie krijgen?! Het is eenvoudig te begrijpen waarom dit de definitieve versie is, inclusief alle dingen!

[Interessante feiten]

Bijna alle DLC-kleding van andere platforms is inbegrepen!

Er zijn 38 verschillende variaties om uit te kiezen, variërend van charmant tot absurd!

Ondersteuning voor traditionele Chinese en Koreaanse talen is geïmplementeerd!

Traditioneel Chinees en Koreaans worden nu ondersteund, naast Engels en Japans.

Is er geen bonus voor eigenaren van eerdere Gal*Gun-games?

In “Gal*Gun Double Peace” kunnen eigenaren van de Nintendo Switch-edities van “Gal*Gun 2” en “Gal*Gun Returns” een bonus ontdekken!

Shinobu Kamizono – Emi Uema Maya Kamizono – Chinami Hashimoto Kurona – Aya Fujita Ekoro – Yui Horie Patako Amatsuka – Yukari Tamura Aoi Uno – Nozomi Yamamoto Shinobu Kamizono – Emi Uema Shinobu Kamizono – Emi Uema Shinobu Kamizono

Nana Inoue, Kana Ueda, Saori nishi, Ari Ozawa, Sayaka Gomi, Arisa Sakuraba, Hekiru Shiina, Aya Suzaki, Y Taichi, Mikako Takahashi, Mayuka Nomura, Anzu Haruno, Nana Harumiya, Nana Harumura, Saki Fujita, Minami Muta , Sayuri Yahagi, Kana Yuuki

Op 17 maart wordt Gal Gun: Double Peace wereldwijd uitgebracht op Nintendo Switch.