Gal Metal deze herfst

Gal Metal deze herfst

Japanners kunnen al een tijdje losgaan op de ritmische game Gal Metal. Amerikanen en Europeanen moeten nog even geduld hebben.

Vanaf deze herfst zal ontwikkelaar DMM Games in samenwerking met Marvelous dit spel uit gaan brengen in Europa.

Over Gal Metal

Het verhaal van Gal Metal is aardig vreemd. De rust en vrede op aarde is verstoord doordat mensen metal muziek afgespeeld hebben en de ruimte in hebben gestuurd. Hoewel de aliens de muziek wel konden waarderen ging het uiteindelijk toch mis. Ze bleven zo enthousiast door headbangen dat dit uiteindelijk hun dood werd. De paar aliens die nog in leven zijn willen wraak.

video
play-rounded-fill

Een aantal op hol geslagen aliens gaan op onderzoek uit naar de bron van het geluid. Op hun pad komen ze twee middelbare scholieren tegen die ze zonder pardon ontvoeren. Van deze twee personen is er een vrij onbelangrijk, de ander is een drummer van een vrouwelijke metal band. Met deze twee gegijzelde personen proberen de aliens te onderhandelen over hun wraak. Communiceren met twee personen blijkt echter te lastig voor deze aliens. Als oplossing smelten ze de twee personen samen tot een.

Terug op aarde proberen de andere leden van de vrouwelijke metal band er alles aan te doen hun gekidnapte drummer te bevrijden. Door goed samen te werken proberen ze deze aliens te verslaan en terug te sturen naar de planeet waar ze vandaan kwamen.

In Gal Metal zullen de Joy-Con dienen als drumsticks. Door op de maat van de muziek mee te bewegen verdien je punten. Een spel wat makkelijk te leren is maar waar topscores ontzettend lastig zijn.

video
play-rounded-fill

Ad