Gal Metal komt 30 Oktober 2018

Gal Metal komt 30 Oktober 2018

XSEED Games heeft aangekondigd dat Gal Metal op dinsdag 30 oktober naar de Nintendo Switch gaat voor $ 29,99.

Pre-orders zijn open voor de ‘World Tour’ retaileditie met stickervel en gebundelde DLC.

video

Details van Gal Metal

Met de “Encore Pack” DLC beschikbaar op dezelfde dag voor $ 9,99 met toevoeging van vijf nieuwe karakters, elk met hun eigen unieke verhaal-aflevering en nummer. Fans kunnen het spel van de Nintendo eShop vooraf kopen op Nintendo Switch vanaf 18 oktober. Maak je klaar om te rocken met de Joy-Con ™ -controller om unieke ritmes te creëren door eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen drumlines.

Hardcore-metalheads kunnen de “World Tour Edition” van Gal Metal bijbestellen bij geselecteerde retailers voor een adviesprijs van $ 39,99. De “World Tour Edition” omvat het basisspel en de “Encore Pack” DLC samengebundeld op dezelfde Nintendo Switch-cartridge, samen met een handleiding en een voorheen onaangekondigde exclusieve set Heavy Metal Stickers. Deze stickers hebben een assortiment in-game karakters. 

De Gal Metal “World Tour Edition” omvat:

  • Nintendo Switch-systeemgame
  • Encore Pack DLC op de cartridge
  • Vijf nieuwe personages, elk met een unieke verhaalaflevering en nummer
  • Handleiding
  • Heavy Metal-stickers

Over Gal Metal

Gal Metal is een ritmegame ontworpen voor Nintendo Switch die de Joy-Con in drumsticks verandert. Spelers nemen de Joy-Con in handen en rocken mee met de muziek om potentiële buitenaardse veroveraars te weren. Dit wordt bereikt door het maken van complexe uitvoeringen en het verzamelen van miljoenen punten met behulp van persoonlijke free-form-drumlines op basis van meer dan een dozijn verschillende beats.

Met ondersteuning voor Nintendo Switch ™ Pro Controller kunnen spelers kiezen hoe ze willen vastlopen en metaalkracht verdienen om tegen deze snode indringers te spelen in deze unieke adlv-vriendelijke ritmebeleving.

Ad