Galak-Z: Variant S gratis in eShop

Galak-Z: Variant S gratis in eShop

Galak-Z Variant S stond officieel gepland voor 28 juni, maar is pas sinds kort te downloaden in de Nintendo Switch eShop. De game is daarnaast geheel gratis. Origineel zou de game zo’n 10 euro kosten, maar GungHo Online Entertainment heeft dit veranderd.

Wel zijn er in-game purchases, zo kun je Crash Coins kopen met echt geld.

video
play-rounded-fill

Over Galak-Z Variant S

Galak-Z Variant S is een space-shooting action-RPG die gebruik maakt van alle mogelijkheden die de Nintendo Switch te bieden heeft. In de game vecht je ruimtegevechten uit in je eigen gestroomlijnde ruimteschip of megagrote mech, waarin je afrekent met ruimtepiraten of gigantische insecten verslaat. De game bevat daarnaast een volledig uitgewerkt ruimteavontuur, waarin je in meer dan honderd missies op pad gaat om de Dark-bot eindbazen uit te dagen en het koninkrijk van de kwaadaardige baron te verslaan.

Vind je dat echter niet genoeg? Geen punt, ook kun je tegen de troepen van andere spelers vechten in de Bot Battle League om trofeeën te winnen en betere beloningen te krijgen. Verzamel upgrades, ruimtebuit, relikwieën en bots om je ruimteschip en robot nog sterker te maken en de beste piloot van de Melkweg te worden.