Galar Beginnings – online competitie voor Pokemon Sword en Shield start 6 December

Galar Beginnings – online competitie voor Pokemon Sword en Shield start 6 December

The Pokemon Company heeft de allereerste online competitie voor Pokemon Sword and Shield aangekondigd.

De competitie heet ‘Galar Beginnings’ en wordt gehouden van 6 december tot 8 december 2019. Om deel te nemen, moeten spelers zich registreren voor de competitie tussen 15 november en 5 december. Een Nintendo Switch Online-abonnement is ook vereist.

Galar Beginnings

De eerste officiële online competitie voor Pokémon Sword en Pokémon Shield, Galar Beginnings, wordt gehouden in december 2019 en zal deelnemers van over de hele wereld accepteren.

Wedstrijdnaam: Galar Begin Aanmelding: vrijdag 15 november om 00:00 GMT tot donderdag 5 december om 23:59 GMTC Wedstrijdperiode: vrijdag 6 december om 00:00 GMT tot zondag 8 december om 23 : 59 GMTBattle Formaat: Single Battle In aanmerking komende Pokémon: Pokémon verkregen in Pokémon Sword en Pokémon Shield

Zacian, Zamazenta, Mew (opgenomen in de Poké Ball Plus) en enkele andere speciale Pokémon komen niet in aanmerking.

Spelers kunnen drie tot zes van hun Pokémon registreren bij hun Battle Team.

Alle Pokémon in deze competitie worden automatisch Lv. 50 voor de duur van elke wedstrijd.

Aankondiging resultaten ranglijst: december 2019

Spelers kunnen deelnemen aan de competitie door het X-menu in hun spel te openen en VS, Battle Stadium en vervolgens Online Competitions te selecteren. Het is niet nodig om je te registreren op de Pokémon Global Link. Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) en Nintendo-account vereist voor online functies. Niet in alle landen beschikbaar. Internettoegang vereist voor online functies. Voorwaarden zijn van toepassing.

Ad