Galarian Ponyta – Officiële trailer en details

Galarian Ponyta – Officiële trailer en details

Afgelopen weekend zijn we geplaagd met Galarian Ponyta op weg naar Pokemon Sword / Shield, met een vroege infodrop van Famitsu.

The Pokemon Company heeft een nieuwe trailer uitgebracht met in-game beelden van de Galarian Ponyta. Samen met de trailer is Pokemon.com bijgewerkt met nieuwe informatie over de regionale variant – onthullend dat deze van het psychische type is! De officiële info bevestigt ook dat Galarian Ponyta alleen exclusief in Pokemon Shield verschijnt.

video
play-rounded-fill

Over Galarian Ponyta

Een verandering teweeggebracht door de levensenergie van de bossen

Galarian Ponyta is sinds de oudheid in een bepaald bos van de Galar-regio gevonden. Er wordt gezegd dat ze gedurende vele generaties werden blootgesteld aan de overlopende levensenergie van het bos, en dit is waarom hun uiterlijk uniek werd in deze regio.

Galarian Ponyta kan de levensenergie van de omringende atmosfeer absorberen en in zijn manen opslaan. Het lijkt erop dat de manen van Ponyta kleurrijker worden en zelfs een sprankelende gloed uitstralen, als er veel energie in de buurt is.

Galarian Ponyta heeft de Ability Pastel Veil

Galarian Ponyta’s Ability, Pastel Veil, is een nieuwe Ability die in deze titels wordt geïntroduceerd. Deze mogelijkheid voorkomt dat de Pokémon en zijn bondgenoten worden vergiftigd! Het kan zelfs de vergiftigde status van zijn bondgenoten genezen wanneer deze Pokémon het slagveld betreedt!

Ad