Gal*Gun Returns – 2de Introductie trailer

Gal*Gun Returns – 2de Introductie trailer

Inti Creates heeft zijn tweede introductie-trailer uitgebracht voor Nintendo Switch Gal * Gun Returns. In het bijzonder beschrijft de trailer verschillende functies in het spel, zoals Score Attack-modus, Carnival Doki Doki-modus en meer!

video
play-rounded-fill

Over Gal * Gun Returns

WELKOM TERUG!

Gal * Gun is het vermakelijke verhaal van een jonge man die “super populair” wordt bij het andere geslacht en nu het “ongelukkige” leven leidt waarin elke dame die op zijn manier kijkt, hun eeuwige liefde voor hem belijdt. </ p>

Maar hij moet zichzelf stelen en deze potentiële geliefden afweren met zijn ‘speciale wapen’ (bekend als het feromoonschot), terwijl hij probeert de genegenheid van een van de hoofdrolspelers te winnen. Gal * Gun is de gekke combinatie van schietactie in arcade-stijl en datingsim die echt zijn gelijke niet kent.

Ondanks het belachelijke uitgangspunt, zullen nieuwe spelers misschien verbaasd zijn over hoe goed het spel speelt als een schietspel! Veel Gal * Gunners over de hele wereld hebben deze sensatie al ervaren sinds het seriedebuut in januari 2011, waardoor de serie tot op de dag van vandaag de harten van mensen kan blijven roeren!

Gal * Gun Returns komt op 28 januari 2021 naar de Nintendo Switch in Japan en Azië, terwijl het westen de game binnen 2021 ontvangt.

Houd er rekening mee dat er nu een fysieke bundel in beperkte oplage te koop is in de online winkel van Rice Digital.

Ad