Gal*Gun Returns – Opening

Gal*Gun Returns – Opening

Inti Creates heeft de volledige openingsfilm van Gal*Gun Returns uitgebracht – met het themalied “Illumination Love Returns”. Het thema wordt gezongen door stemacteur Haruka Miyake, met teksten van Hakofactory en compositie door Ippo Yamada.

video
play-rounded-fill

Gal*Gun Returns laat spelers kennismaken met de vrouwelijke cast van de game en een aantal situaties waarin ze terechtkomen. Gal*Gun Returns komt op 28 januari 2021 naar de Nintendo Switch in Japan en Azië, terwijl het westen de game ontvangt binnen 2021.

Een fysieke limited edition-bundel is nu te koop in de online winkel van Rice Digital.

De release van Gal*Gun’s nieuwe openingsfilm volgt op de ongelooflijke reactie op de aankondiging van de Birthday Suit Collectors Edition van de games eerder deze maand, waarbij een gelimiteerde oplage van slechts 3.000 collectors units voor het VK, Noord-Amerika en Europa beschikbaar is via onze partners bij Rice Digital. Als je ooit merkt dat je ✨dagdroomt✨ over de Gal*Gun-meiden (of hun maten!), Dan is de gloednieuwe openingsfilm zonder twijfel een must-see!

Gal*Gun Returns brengt het originele Gal*Gun tot leven voor een nieuwe generatie met tal van gloednieuwe functies en verbeteringen, waaronder spelmodi, prachtig nieuw in-game artwork, minigames, volledige stemacteurs en veel uit het verleden DLC!

Vanaf 12 februari 2021 op Nintendo Switch, Xbox Series X / S / One en Steam.

Gal*Gun Returns Birthday Suit Collector’s Edition

Gemaakt in samenwerking met Rice Digital, bevat deze exclusieve collector’s box in beperkte oplage:

  • 100 pagina’s kunstboek – The Sexy Chronicles of Gal*Gun
  • Officiële soundtrackset van 3 cd’s met alle achtergrondmuziek en vocale tracks
  • 6 metalen pin-insignes, een voor elk van de belangrijkste meisjes
  • Een 10-jarig jubileum van Gal*Gun voor verzamelaars
  • 6 kunstkaarten, één voor elk van de heldinnen
  • Speciale omslagafbeelding – met een exclusieve sexy afbeelding die speciaal is ontworpen door de maker / illustrator van de Gal*Gun-serie Itou-san
  • Een “veiligheidsbril”!

De Gal*Gun Returns Birthday Suit Collector’s Edition is exclusief verkrijgbaar in de Funstock Store en wordt apart verkocht voor Gal*Gun Returns op Nintendo Switch, Steam en Xbox. VK, Noord-Amerika en Europese regio’s beschikbaar.

* Nintendo Switch-versies ontvangen boxed games, Steam en Xbox worden geleverd via digitale downloadcode

Voor al onze Gal*Gunners in Europa en Noord-Amerika zijn we verheugd aan te kondigen dat pre-orders over de hele wereld opengaan!

Over Gal*Gun Returns

Gal*Gun is het verhaal van een jonge man die “super populair” wordt bij het andere geslacht en nu het “ongelukkige” leven leidt waarin elke dame die op zijn manier kijkt hun onsterfelijke liefde voor hem belijdt. 

Maar hij moet zichzelf stelen en deze potentiële geliefden afweren met zijn ‘speciale wapen’ (bekend als het feromoonschot), terwijl hij probeert de genegenheid van een van de hoofdrolspelers te winnen. Gal*Gun is de gekke combinatie van schietactie in arcade-stijl en datingsim die echt zijn gelijke niet kent.

Nieuwe functies

Een verscheidenheid aan spelmodi!

Word verliefd op het meisje van je dromen in de Verhaalmodus, laat zien hoe goed je kunt schieten in Score Attack-modus, leef je fantasie uit van een Doki Doki-modus voor meerdere personen met Doki Doki Carnival en nog veel meer!

Vooraf geladen DLC!

Van bikini’s tot schorten tot schattige linten en trouwjurken, veel van de populaire DLC-outfits van toen zijn vanaf het begin klaar om van te genieten. Kleed ze aan en kleed ze aan!

Full Voice Acting

Elk van de 70+ meisjes in het spel is volledig geuit! Geniet van elke minuut van het optreden van deze geweldige cast!

Volledige galeriemodus

Meer dan 250 illustraties, zowel oud als nieuw, liggen voor u klaar!

Gal*Gun Returns beschikbaar vanaf 12 februari 2021 op Steam, Nintendo Switch en Xbox Series S / X / One!

Over Inti Creates

Inti Creates is opgericht op 8 mei 1996 in de prefectuur Chiba, Japan door een groep veteranen uit de game-industrie. In de loop der jaren hebben ze heel hard gewerkt om een ​​van de grootste en meest succesvolle onafhankelijke ontwikkelaars van Japan te worden.

Beginnend op 23 april 1998 met de ontwikkeling van hun allereerste game, Speed ​​Power Gunbike die werd uitgebracht op de Playstation 1 in Japan, hebben ze een robuuste reeks zelfgepubliceerde titels gemaakt van hun Azure Striker Gunvolt -serie en Gal*Gun-serie naar de Blaster Master Zero-serie, Dragon Marked for Death en Bloodstained: Curse of the Moon.

Ze hebben in de loop der jaren ook tientallen titels ontwikkeld voor grote uitgevers van videogames, zoals Capcom, Bandai Namco Entertainment, Sega en Sony Computer Entertainment.

Over PQube

PQube is een toonaangevende internationale maker, uitgever en distributeur van interactief entertainment.

De teams van het bedrijf over de hele wereld zetten zich in om games te publiceren waar ze van houden door nauw samen te werken met ontwikkelingspartners en consumenten wereldwijd te bereiken op alle grote gamingplatforms. PQube beheert een rijke portfolio van merken, waaronder Cat Quest, New Super Lucky’s Tale, BlazBlue, Gal*Gun, White Day, Kill La Kill, Nexomon: Extinction, Guilty Gear, Kitaria Fables en nog veel meer. Bezoek: pqube.co.uk voor meer informatie.