Game Awards 2022 – Beste Familie Game – Kirby And The Forgotten Land

Game Awards 2022 – Beste Familie Game – Kirby And The Forgotten Land

Tijdens de pre-show voor The Game Awards 2022 werd onthuld dat Kirby And The Forgotten Land de prijs voor de beste familiegame van het jaar 2022 heeft ontvangen.

De meest recente inzending in de langlopende platformgame-serie zegevierde tegen de concurrentie van andere populaire games zoals respectievelijk LEGO Star Wars: The Skywalker Saga en Splatoon 3 om de eerste plaats te behalen. Dit was de enige prijs waarvoor de game dit jaar genomineerd was, en het is een welverdiende overwinning gezien de positieve reacties die de game heeft gehad en het succes dat het commercieel heeft gehad.

Over Kirby en de Vergeten Wereld

Vlieg op een geheel nieuwe reis als de machtige puffball Kirby in dit spannende nieuwe spel. Je vindt er een mysterieuze omgeving vol met verlaten constructies uit een eerdere beschaving, zoals… een winkelcentrum?! terwijl je door verschillende niveaus in 3D gaat. Je kunt de ontvoerde Waddle Dees redden van de angstaanjagende Beast Pack met de raadselachtige Elfilin als je de krachten van je tegenstanders, zoals de nieuwe Drill en Ranger, kopieert en ze gebruikt om te vechten, je omgeving te verkennen en de Waddle Dees te redden. Ik hoop dat je honger hebt naar een ongelooflijke reis!

Neem een ​​hap uit items uit de echte wereld om geheel nieuwe en krachtigere veranderingen te ontketenen.

Heb je honger? In de Mondvol-modus kan Kirby voorwerpen van de buitenwereld inslikken en in nieuwe vormen veranderen. Waarom slechts één drankje kopen als u de hele inhoud van een automaat kunt consumeren? Maak daarna gebruik van je boxy lichaamsbouw om blikken naar de tegenstanders te gooien. Consumeer een voertuig om wat wielen te krijgen, waarmee je door barrières kunt breken. Ontspan en geniet van alles, zowel figuurlijk als praktisch.

In het coöperatieve spel spelen jij en je puntige metgezel, Bandana Waddle Dee, samen.

Je kunt spelen als de speerzwaaiende Bandana Waddle Dee met een vriend door ze een Joy-ConTM-controller te geven. Samen kun je elkaar helpen bij het verkennen en vechten om je een weg te banen door deze levendige omgeving. Bandana Waddle Dee kan draaien en steken met zijn robuuste speer, in tegenstelling tot Kirby’s vermogen om te drijven en zijn vijanden in te ademen. Ontdek de kracht van vriendschap op deze lang vergeten planeet en red de Waddle Dees!

Met behulp van Kirby’s talloze krachten, zoals hakken, porren, bevriezen en hameren, moet je over verschillende obstakels zweven en verschillende vijanden verslaan om het einddoel van elk level te bereiken. De vasthoudendheid van het trekje wordt tot het uiterste op de proef gesteld in baasgevechten die veel actie bevatten en je door de arena laten bewegen. U heeft de mogelijkheid om een ​​van de twee moeilijkheidsgraden te kiezen om te bepalen of uw reis gemakkelijk of zwaarder zal zijn.

Elk level heeft een ander thema, en terwijl je ze doorloopt, kom je verschillende vriendelijke Waddle Dees tegen die in gevaar zijn. Je hebt ze nodig om het ooit verlaten Waddle Dee Town uit te breiden, dat dient als thuisbasis voor je zoektocht. De Waddle Dees die je opslaat, geven je toegang tot winkels, klassementen en de kans om kopieervaardigheden te verbeteren, zodat je personages krachtiger kunnen worden. Je hebt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal van de spellen die het populairst zijn in de gemeenschap. Het is mogelijk om handige dingen in het spel te krijgen door compatibele amiibo-accessoires of Present Codes te presenteren bij Waddle Dee-liveries. Vind schattige schatten in Gotcha Machine Alley of wanneer je op expeditie bent om Kirby’s huis wat pit te geven.