Game Awards 2022 – Beste Multiplayer Game – Splatoon 3

Game Awards 2022 – Beste Multiplayer Game – Splatoon 3

De Game Awards 2022 reikten Splatoon 3 uit met de trofee voor beste multiplayer-game.

De meest recente iteratie van de inktschieter heeft andere grote hitters zoals Multiversus en Overwatch 2 overtroffen om de titel van beste in zijn genre te claimen. Dit is de derde prijs die dit jaar op het evenement aan een Nintendo-game is toegekend. De eerste twee prijzen werden respectievelijk uitgereikt aan Mario + Rabbids Sparks of Hope voor Beste Simulatie/Strategiespel en Kirby And The Forgotten Land voor Beste Familiespel.

Over Splatoon 3

In deze levendige actie-shooter vol flair en attitude ga je inktslingerende gevechten aan met andere teams van vier spelers. Je kunt je omgeving (en je tegenstanders) snel met inkt bedekken als een Inkling door wilde wapens te gebruiken. Je kunt zelfs door je eigen kleur zwemmen om vijanden te besluipen en te bespatten. Duik in het nieuwe plezier met je familie en vrienden en werk samen om wat golven te creëren. Uw gezicht laten bespatten door een concurrent? Niet eens in de buurt! Aangezien het doel van Turf War is om het grootst mogelijke land te bestrijken, moeten spelers respawnen en onmiddellijk terugkeren naar de bloederige actie.

Behoud relevantie door steeds veranderende producten, catalogi op maat van de veranderende seizoenen en eenmalige evenementen aan te bieden.

Het leven van een Inkling zou vol opwindende nieuwe ervaringen moeten zijn, dus maak er een gewoonte van om vaak langs de winkels te gaan om de steeds veranderende selectie uitrusting te bekijken die zowel stijlvol als praktisch is. Getimede evenementen zoals Splatfests zorgen voor nieuwe en unieke soorten competitieve chaos, terwijl releases van content nog meer wapens en locaties aan het spel toevoegen. Je kunt je eigen persoonlijke kluisje versieren en je gevoel voor stijl laten zien door punten te verdienen en in-game-artikelen te kopen uit seizoensspecifieke catalogi.

Maak gebruik van de inktzwarte nieuwe krachten en wapens die tot je beschikking staan ​​om te concurreren, samen te werken of het mysterie van de Fuzzy Ooze op te lossen.

Jij en je mede-Inklings zullen in staat zijn om meer territorium te bestrijken en aan vijandige inkt te ontsnappen met behulp van dynamische nieuwe technieken zoals de Squid Surge en de Squid Roll. De stringer, die op dezelfde manier werkt als een boog, en de splatana, die op dezelfde manier werkt als een zwaard, zijn twee van de nieuwe soorten wapens die aan het spel zijn toegevoegd, samen met tal van andere speciale wapens en subwapens. In de coöperatieve Salmon Run-modus moeten spelers samenwerken om gouden eieren te bemachtigen en tegelijkertijd gloednieuwe hordes aanvallende zalmachtigen afweren. In de offline verhalende modus heb je de mogelijkheid om in je eentje op avontuur te gaan met een Smallfry-vriend. Je doel is om het mysterie van de Fuzzy Ooze te ontrafelen.