Game Awards 2022 – Beste Sim/Strategie Game – Mario + Rabbids: Sparks Of Hope

Game Awards 2022 –  Beste Sim/Strategie Game – Mario + Rabbids: Sparks Of Hope

Bij de Game Awards 2022 ging de categorie voor beste simulatie- of strategiespel naar huis door Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Verrassend genoeg won deze ongebruikelijke cross-over tussen Super Mario en Raving Rabbids de competitie en versloeg titels als Dune: Spice Wars en Total War: Warhammer II. Bovendien streed de game om de titel van beste familie, maar kwam uiteindelijk niet in de buurt van Kirby and the Undiscovered Land in die competitie.

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

MARIO, DE RABBIDS EN AL HUN VRIENDEN HEBBEN JULLIE UITGENODIGD OM MET HEN MISSIE TE DOEN OM DE MELKOLF TE REDDEN!

DE GALAXY WORDT BEDREIGD DOOR EEN MYSTERIEUZE ENTITEIT

De kwaadaardige kracht die Cursa heeft, verspreidt zich snel over de kosmos. Het uiteindelijke doel is om de raadselachtige Sparks te verslinden, vreemde en krachtige wezens die worden gegenereerd door het samensmelten van Lumas en Rabbids, en het dreigt iedereen uit te roeien die op zijn pad komt op de route om dit doel te bereiken.

ALLES IS MOGELIJK WANNEER ONWAARSCHIJNLIJKE HELDEN DE KRACHTEN BUNDELEN

Jij, als speler, neemt de leiding over een squadron bestaande uit je favoriete Mario- en Rabbids-personages in een poging de orde in de wereld te herstellen en de Sparks te behouden. Bereid je voor op een avontuur van epische proporties terwijl je door rare, ongebruikelijke en altijd onverwachte werelden reist die wemelen van interessante mensen en spannende missies.

RED DE SPARKS, VERDIEN HUN HULP EN KRACHTEN EN RED DE WERELD!

Om schade toe te brengen aan zowel nieuwe als bestaande vijanden, moet je de verrassende en krachtige Sparks verzamelen en voor ze zorgen. Krijg de overhand in de strijd door gebruik te maken van hun unieke talenten en capaciteiten in het heetst van de strijd. Er zijn veel vonken die moeten worden gevonden en opgeslagen, en elk heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid.

INNOVATIEVE VECHTTECHNIEKEN

Terwijl je het opneemt tegen zowel nieuwe als oude tegenstanders, gebruik je de vaardigheden van je helden in een geavanceerd vechtsysteem dat het traditionele turn-based formaat combineert met de flexibiliteit om vrij rond te dwalen. Kruip achter het stuur van je helden en sprint je vijanden tegemoet, spring als team op je kameraden en verschuil je achter dekking. en doe je best om het meeste uit je kans te halen.