Game Builder Garage – Europese Retail Release aangekondigd

Game Builder Garage – Europese Retail Release aangekondigd

Nintendo of Europe heeft een Europese retailversie aangekondigd voor Game Builder Garage op Nintendo Switch. Persoonlijk hebben we de Amerikaanse versie al geïmporteerd…

Game Builder Garage zal fysiek beschikbaar zijn voor Nintendo Switch in Europa vanaf 10 september 2021, meer dan drie maanden na de oorspronkelijke digitale lancering in juni.

Maar waarom …

Het is niet duidelijk waarom de Europese fysieke release zo lang is uitgesteld, vooral omdat de Noord-Amerikaanse retailversie al beschikbaar was.

Over Game Builder Garage

Leer games maken vanuit de geest van Nintendo!

Heb je ooit je eigen 3D-platformgame, supersnelle racegame of side-scrolling alienblaster willen maken? Breng je ideeën tot leven met Game Builder Garage voor Nintendo Switch, een leuke manier om je eigen games te maken.

Leer stap voor stap de basisprincipes van programmeerlogica op een leuke en interactieve manier en gebruik vervolgens wat je hebt geleerd om je eigen games te maken en deze met de wereld te delen!

Kennisgevingen

Deze software bevat modi of functies waarvoor een internetverbinding en een betaald lidmaatschap van Nintendo Switch Online vereist zijn.

Ad