Game Builder Garage / GameStudio alleen digitaal?

Game Builder Garage / GameStudio alleen digitaal?

De ontwikkelingstitel van Nintendo, Game Builder Garage / Gamestudio, wordt in Europa alleen digitaal uitgebracht via de eShop, zo lijkt het.

VS krijgt zowel digitaal als fysiek

Eigenaars van Noord-Amerikaanse Switch kunnen de game zowel fysiek als digitaal op het platform kopen. Het nieuws dat de game alleen digitaal zal worden uitgebracht in Europa, komt uit het releaseschema van het bedrijf, hoewel het momenteel onduidelijk is waarom dat zo is.

video
play-rounded-fill

Over GameStudio

Programmeren werd leuk!

Heb je er ooit van gedroomd om je eigen videogames te bouwen? De Game Builder Garage ™ -software is een geweldige plek om te beginnen! Iedereen kan de basisprincipes van game-ontwerp en visueel programmeren leren met stapsgewijze lessen die zijn gemaakt door de geesten van Nintendo.

Maak je eigen games

Leer hoe u games maakt (en er plezier aan beleeft) met interactieve lessen.

Geef een boost met een nieuwe vaardigheid

Iets nieuws leren is als een echte power-up krijgen! Game Builder Garage helpt je de basisprincipes van visueel programmeren op een leuke, gedenkwaardige manier te begrijpen.

Met je nieuwe power-up kijk je misschien op een andere manier naar de videogames en apps die je elke dag leuk vindt. Blijf leren om jezelf nog meer kracht bij te zetten!

Span uw creatieve spieren

Klaar om het voortouw te nemen? Laat je fantasie – en nieuwsgierigheid – de vrije loop in gratis programmeren, waar de lucht de limiet is!

Voeg Nodon toe aan je programmeerscherm en bepaal hoe ze samenwerken om je game tot leven te brengen. U kunt zelfs de muziek of een spannend thema kiezen.

Zelfs als je niet helemaal zeker weet wat je moet maken, kan spelen met Nodon je een paar geweldige ideeën opleveren.

Game Builder Garage komt op 11 juni uit voor de Nintendo Switch.

Ad