Game Freak – Little Town Hero handelsmerk aangevraagd in Japan

Game Freak – Little Town Hero handelsmerk aangevraagd in Japan

De ontwikkelaar van de Pokemon-serie, Game Freak, heeft een nieuw handelsmerk ingediend voor zijn komende Town-spel, dat momenteel in ontwikkeling is voor de Nintendo Switch.

Inhoudsopgave (TOC)

Town hernoemd

Het bedrijf heeft op 13 augustus 2019 in Japan een handelsmerk voor de naam ‘Little Town Hero’ gedeponeerd. Eerder de voorlopige naam ‘Town’ aannemend, lijkt het nu waarschijnlijk dat de nieuwe RPG van Game Freak naar dit nieuwe handelsmerk zal worden benoemd.

video
play-rounded-fill

Volgens een eerdere Nintendo Direct is Town een spel dat zich afspeelt in een enkel dorp waar spelers tegen binnenvallende monsters moeten vechten en het moeten beschermen tegen vernietiging. Het is gepland voor release op Switch in 2019.

Over Town

Het verhaal speelt zich af in een klein dorp. Onder de bescherming van een groot kasteel genoot de nederzetting een blijvende vrede. Dat wil zeggen tot het plotseling verschijnen van monsters.

Inderdaad, het hele verhaal speelt zich af in dit ene dorp … Neem het op tegen binnenvallende monsters en kies strategisch uit verschillende gevechtsopdrachten. Wanneer de situatie daarom vraagt, roep dan de hulp in van dorpsgenoten om krachtige bedreigingen te overwinnen.

Welk geheim herbergt de dorpshaven?