Game Trials – Terraria aangekondigd voor Nintendo Switch Online-gebruikers in Japan

Game Trials – Terraria aangekondigd voor Nintendo Switch Online-gebruikers in Japan

In Japan heeft Nintendo een nieuwe Game Trials-aanbieding onthuld voor Switch Online-leden, in Terraria.

Nintendo Switch Online-abonnees in Japan kunnen Terraria gratis spelen van 30 mei tot 6 juni 2022. Dit is geen gratis demo, maar de hele game, maar toegewijde gamers zullen het waarschijnlijk niet kunnen voltooien en ervan kunnen genieten het hele product voordat de deal afloopt.

Game Trials-deal

Van 30 mei tot 13 juni wordt het spel echter met 50% verlaagd, en spelers die van deze aanbieding profiteren, kunnen al hun voortgang van de gratis proefperiode overnemen.

video
play-rounded-fill

Over Terraria

Terwijl je worstelt om te overleven, geld en glorie, is de hele wereld binnen handbereik. Duik diep in uitgestrekte leegten, zoek naar steeds grotere tegenstanders om je verstand tegen te gebruiken in de strijd, of bouw je eigen stad – de optie is aan jou in de World of Terraria!

Terraria is een unieke game-ervaring die aspecten van traditionele actiegames combineert met de flexibiliteit van creatie in sandbox-stijl. Zowel de route als het doel zijn net zo uniek als de spelers zelf!

• Mogelijkheid tot touchscreen voor snellere inventarisnavigatie en meer finesse in constructie, mijnbouw en gevechten (twee Joy-ConTM-controllers nodig per speler)

• Online spelen voor maximaal 8 spelers (Nintendo Switch Online-lidmaatschap vereist)

• Terraria heeft nu meer materiaal dan ooit tevoren, dankzij de 1.4.3-release en de meest recente “”Don’t Starve Together”” crossover-content! Met een catalogus van meer dan 5.000 producten, 25 NPC’s en 400 tegenstanders. De Terraria-reis is net zo uniek als de spelers zelf en combineert aspecten van traditionele actiegames met vindingrijkheid in sandbox-stijl.

De meest recente inhoudsupdate bevat:

GA NIET SAMEN UITHONGERENTM CROSSOVER-INHOUD: – Nieuwe goederen en huisdieren – Deerclops, een nieuwe baas – Een nieuwe unieke zaadplaneet – Emotes

NIEUW: – Er zijn drie nieuwe prestaties (Just Desserts!, Boots of the Hero en Hey! Listen!) toegevoegd.

– U kunt nu de kleur van de cursor veranderen!

– U kunt nu alternatieve profielen voor uitvouwen/samenvouwen/sluiten kiezen voor UI-pagina’s in Instellingen.